Gravid/mamma 


Gravidyogakurs

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen. Yogan är också en god förberedelse inför förlossningen då du får lära dig olika tekniker för att möta din förlossning på bästa sätt.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner, meditationer, reflektionsövningar och avslappning anpassade för den gravida och särskilt fokus finns på förlossningsförberedande yoga och känslohantering.

Du kan gå kursen under hela graviditeten och du får hjälp att anpassa yogan efter vilken trimester du är i. Du behöver inte ha erfarenhet av yoga.

Kursen är upplagd på 8 tillfällen. 

Priset för hela kursen är 1300 kr. Och då ingår även fri tillgång till medlemsportalen för gravida med inspelat material i form av yogaklasser, andningsövningar, avslappningar med mer. 

Betalas i samband med bokning. Avbokning av plats senast 7 dagar innan start för full återbetalning. Avbruten kurs återbetalas ej.

När du gått en kurs i gravidyoga hos oss så får du även rabatt på kommande mamma/bebisyogakurser.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar v 2. Måndagar kl 18.45-20.00

Boka här!


Förlossningsförberedande workshop för gravida par

Välkommen till en workshop för dig som snart ska föda och din partner/stödperson. Under tre timmar får ni chans att förbereda er gemensamt inför förlossningen genom bland annat andningsövningar, positioner och rörelser som främjar förlossningsflödet. Vi kommer också prata om vilken roll du som partner/stödperson har under förlossningen och olika tekniker att stötta den födande. Ni får också gemensamt reflektera över olika frågor kring förlossning och tiden efter. Liten fika ingår. 

En bokning per par, priset är 750 kr för er båda. 

Maila gärna om du är intresserad.


Mamma/bebis yoga

Är du nybliven mamma och vill ha hjälp och stöd i att komma tillbaka till dig själv efter den stora omställningen som graviditeten innebär? önskar du en stund att bara vara och släppa stress och spänningar?
Då är denna kurs för dig. I yoga finns en mängd tekniker för att stärka kroppen med närvaro, hitta tillbaka till stabilitet och inre styrka, landa i vila och återhämtande andning och avslappning. Du kommer själv eller tillsammans med ditt barn som kan ligga bredvid dig eller i din famn i många övningar. Ditt barn bör vara mellan ca 2- 8 månader för att kunna vara med. Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare.  Vi träffas i liten grupp med gott om utrymme och därav finns även möjlighet till personlig coachning. Ett extra inslag under kursen är babymassage, där du mjukt masserar ditt barn vilket skapar kontakt och närvaro för er gemensamt, samt vänjer barnet vid mjuk beröring över hela kroppen. Det finns också möjlighet att stanna en stund efter klassen och fika (te/kaffe och tilltugg kommer finnas) och få chans att dela erfarenheter med varandra.

Tid: Torsdagar kl 9.30-10.15 (fika till kl. 11)

Kursen är sex tillfällen.

Pris: 900 kr inklusive fika. Som extra bonus får du som deltar en massageolja för ditt barn (och dig), samt en förinspelad avslappning som du kan lyssna till hemma hur ofta och hur länge du vill!! OBS! Du som tidigare gått gravidyoga hos Anayoga erhåller 100 kr rabatt :). 

Nästa kursstart v 9 2023. Bokningen öppnar 1/1.


Mammaträning med Madeleine

Aktiv mamma steg 1

Stärk din kropp inifrån och ut. Vi fokuserar på att stärka bäckenbotten och de djupa magmusklerna, hållning och andning samt stärka upp sätesmuskler och rygg. Vill du så kan jag känna på din mage för att känna magmuskeldelning. Emellan våra träffar får ni med er övningar som ni kan träna på hemma. Att träna rätt och smart efter graviditeten är viktigt för att minska risken för problem och en bestående "mammakula".

Vi träffas fem gånger, pris 1100kr, max 5 personer och självklart är din bebis välkommen att följa med. Det går utmärkt att använda ditt friskvårdsbidrag hos mig. 

Boka här