Specialklass!  

Yinyoga- Gong 12/1 2020. 

Vila i yinpositionerna med hjälp av klangskålarnas mjuka toner. Låt dig omslutas och vaggas av av ljud och vibrationer ner i en djup välgörande avslappning. Kvällen avslutas med en längre vila till Gongens mäktiga toner. Här formligen badar du i ljud och vibrationer en slags ljudmassage. De starka vibrationerna sprider sig och ger en djup vila och en inre massage. Ett Gongbad hjälper dig att minska stress och inre blockeringar. Kroppens självläkande system stöds. 

Ny klass- Vila- restorative

De flesta av oss är i behov av mer vila än vad vi tillåter oss till. Den här klassen ger dig ett utrymme att bara vila i dig själv. Genom återhämtande positioner (restorative yoga) och yoga nidra (yogisk sömn) får du tillfälle att överlämna dig till jorden under dig. Vi använder kuddar och stöd för att tillåta total avslappning i de olika positionerna så du kan stanna där länge (ca 10-20 min). 

Enstaka klasser under hösten och på schemat till våren! OBS! få platser per klass!


Regndroppsmassage och Hot stone massage

Regndroppsmassage är en mjuk, rogivande aromaterapeutisk behandling som ändå är mycket effektiv för behandling av rygg- och nackproblem, stress, utbrändhet, sömnproblem m.m. 

Vid Hot stone massage används varma lavastenar och eteriska oljor för en djup men avslappnande massage. 

Läs mer under fliken Massage

PT-yoga i grupp

Vill du fördjupa din yogapraktik och få personlig feedback och stöd i yogans delar? Vill du bli mera DU och lära dig mer om hur du kan skapa mer utrymme/mellanrum i ditt liv? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig! Vare sig du är ny till yoga eller har yogat ett tag passar detta för dig. Vi kommer gå tillbaka till grunderna och anpassa yogan efter vad just du behöver. Klasserna kommer innehålla både teori och praktik i form av positioner, flöden, andning och meditation. Du kommer också få med dig yoga och andningsövningar att utföra hemma mellan klasserna. Det kommer vara max 5 deltagare i gruppen.

Vi kommer ses fem tillfällen. 

Din investering: 1500 kr (betalas innan kursstart och återbetalas enbart vid avbokning senast 24 h innan start)

OBS! Detta är framflyttat till våren!


Yogadag- De fyra elementen- kommer igen 2020!!


En hel dag med yoga med utgångspunkt i de fyra elementen; Jord, Eld, Luft och Vatten.
I jordelementet hittar du grundning och tillfälle att landa in i dig själv. Eldelementet ger dig kraft och energi, glöd inifrån ditt innersta. Luftelementet tillåter prana (livskraften) att flöda genom hela dig och väcka platser djupt inom dig. Vattenelementet tillåter dig att utforska din kreativitet och att kliva utanför ramarna. Yogan är tänkt att passa alla nivåer, från nybörjare till mer vana yogis.


Dagen kommer vara upplagd som följer (tiderna är ungefära):
9.00 Välkomna. Info om dagen
9.10-10.30 Hitta hem, landa- Grundande yinyoga
10.45-11.30 Tänd din inre glöd- Globalyoga
11.30-13.00 Lunch på egen hand
13.00-13.45 Din superkraft- andetaget. Praktik och teori.
14.00-14.30 Meditation
14.30-15.00 Te och frukt
15.00-16.00 Liquid flow- Globalyoga

Pris: 650 kr inklusive te och frukt

Lunchen står du själv för. Kyl och mikro finns att tillgå om du vill ta med dig mat. Annars kan du ta dig till centrala Färjestaden och äta eller hämta mat på de lokala restaurangerna.