Sommaryoga på Talludden start v 26

Under sommaren bjudar jag in till Globalyoga utomhus på gräsområdet vid Talluddens strand. Platsen kan variera lite beroende på vinden för dagen.

Klassen kommer bestå av enkla flöden för hela kroppen. Passar såväl nybörjare som vana yogis. Alla är välkomna!

Klassen kostar 50 kr, swishas eller betalas kontant på plats. Ingen bokning krävs, det är bara till att dyka upp. Ta med egen yogamatta eller stor handduk att vara på.

Inställt vid regn eller allt för kraftig vind. Uppdaterad status via Facebookgruppen, Utomhusyoga i Färjestaden..


Workshop- En resa genom chakrasystemet

En förmiddag att dyka ner i kroppens olika chakran, dess innebörd och hur de påverkar och påverkas av dig. Vi kommer genom meditation, pranayama (andningsövningar) yogapositioner och flöden få en ökad förståelse för vad chakra är och hur du kan balansera sina obalanser. Förmiddagen kommer innehålla både praktik och teori/föreläsning.

Passar både dig som är nybörjare och dig som yogat innan.

Tid: 7:e juli kl 9-12

Din investering: 350 kr. Fika ingår.

Plats: Anayoga Studio 

SUP (standup paddleboard) Yoga

I sommar, i samarbete med Surfcenter öland, kan du prova att yoga på vattnet! 

Vi kommer hålla till vid Talludden i Färjestaden och paddla ut en liten bit för att komma till en lugn plats med härlig utsikt :). Du behöver inte ha någon vana av vare sig SUP eller yoga. Yogan utförs på grunt vatten och du kan ha vanliga träningskläder. SUP-brädorna är mycket stabila och en härlig möjlighet att yoga på ett helt nytt sätt.

Klasserna kommer hållas måndagar och torsdagar kl 18.30-20.00. Exakta datum på bokningssidan. Pris 300 kr, inklusive all utrustning du behöver.

Reservation för att vädret kommer styra om klasserna blir av eller ej.

Yoga i min trädgård 23/6

Välkommen hem till min trädgård för mjuk yoga och meditation under bar himmel och med fågelkvitter som melodi. Klassen kommer fokusera på närvaro och andetaget. Enkla tekniker som jobbar igenom hela din kropp i lugn takt. En klass för alla nivåer. 

Efter klassen finns te/kaffe och frukt och vi sitter ner tillsammans i trädgården och delar vår upplevelse (sharing) med varandra.

Pris: 150 kr.

Tid: 9.30-11.00 (inklusive fika/sharing)

Yogadag- De fyra elementen 


En hel dag med yoga med utgångspunkt i de fyra elementen; Jord, Eld, Luft och Vatten.
I jordelementet hittar du grundning och tillfälle att landa in i dig själv. Eldelementet ger dig kraft och energi, glöd inifrån ditt innersta. Luftelementet tillåter prana (livskraften) att flöda genom hela dig och väcka platser djupt inom dig. Vattenelementet tillåter dig att utforska din kreativitet och att kliva utanför ramarna. Yogan är tänkt att passa alla nivåer, från nybörjare till mer vana yogis.


Dagen kommer vara upplagd som följer (tiderna är ungefära):
9.00 Välkomna. Info om dagen
9.10-10.30 Hitta hem, landa- Grundande yinyoga
10.45-11.30 Tänd din inre glöd- Globalyoga
11.30-13.00 Lunch på egen hand
13.00-13.45 Din superkraft- andetaget. Praktik och teori.
14.00-14.30 Meditation
14.30-15.00 Te och frukt
15.00-16.00 Liquid flow- Globalyoga

När: 12:e Oktober kl 8-16
Pris: 650 kr inklusive te och frukt

Lunchen står du själv för. Kyl och mikro finns att tillgå om du vill ta med dig mat. Annars kan du ta dig till centrala Färjestaden och äta eller hämta mat på de lokala restaurangerna.