PT-yoga i grupp

Vill du fördjupa din yogapraktik och få personlig feedback och stöd i yogans delar? Vill du bli mera DU och lära dig mer om hur du kan skapa mer utrymme/mellanrum i ditt liv? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig! Vare sig du är ny till yoga eller har yogat ett tag passar detta för dig. Vi kommer gå tillbaka till grunderna och anpassa yogan efter vad just du behöver. Klasserna kommer innehålla både teori och praktik i form av positioner, flöden, andning och meditation. Du kommer också få med dig yoga och andningsövningar att utföra hemma mellan klasserna. Det kommer vara max 5 deltagare i gruppen.

Vi kommer ses fem tillfällen. Måndagar kl 19-20 med start v 45. 

Din investering: 1500 kr (betalas innan kursstart och återbetalas enbart vid avbokning senast 24 h innan start)


Nyhet hösten 2019- Terminskort

Nu kan du köpa terminskort! Yoga hur mycket du vill på schemalagda klasser och pop-upklasser. Gäller ej kurser, workshops eller PT-sessioner.

Betala 2700 kr för fri yoga v 34-51.

Sommaryoga på Talludden start v 26

Under sommaren bjudar jag in till Globalyoga utomhus på gräsområdet vid Talluddens strand. Platsen kan variera lite beroende på vinden för dagen.

Klassen kommer bestå av enkla flöden för hela kroppen. Passar såväl nybörjare som vana yogis. Alla är välkomna!

Klassen kostar 50 kr, swishas eller betalas kontant på plats. Ingen bokning krävs, det är bara till att dyka upp. Ta med egen yogamatta eller stor handduk att vara på.

Inställt vid regn eller allt för kraftig vind. Uppdaterad status via Facebookgruppen, Utomhusyoga i Färjestaden..


SUP (standup paddleboard) Yoga

I sommar, i samarbete med Surfcenter öland, kan du prova att yoga på vattnet! 

Vi kommer hålla till vid Talludden i Färjestaden och paddla ut en liten bit för att komma till en lugn plats med härlig utsikt :). Du behöver inte ha någon vana av vare sig SUP eller yoga. Yogan utförs på grunt vatten och du kan ha vanliga träningskläder. SUP-brädorna är mycket stabila och en härlig möjlighet att yoga på ett helt nytt sätt. Du får träna rörlighet, balans, styrka, närvaro och vila.

Klasserna kommer hållas måndagar och torsdagar kl 18.30-20.00. Boka din plats via bokning. Pris 300 kr, inklusive all utrustning du behöver.

Reservation för att vädret kommer styra om klasserna blir av eller ej. Uppdaterad info om klassen blir av eller ej via SMS/mail. Samt i FB-gruppen; Utomhusyoga i Färjestaden.

Yoga i min trädgård 4/8

Välkommen hem till min trädgård för mjuk yoga och meditation under bar himmel och med fågelkvitter som melodi. Klassen kommer fokusera på närvaro och andetaget. Enkla tekniker som jobbar igenom hela din kropp i lugn takt. En klass för alla nivåer. 

Efter klassen finns te/kaffe och frukt och vi sitter ner tillsammans i trädgården och delar vår upplevelse (sharing) med varandra.

Pris: 150 kr (eller ett klipp på ditt klippkort)

Tid: 9.00-10.30 (inklusive fika/sharing)

 OBS! Vid regn kommer vi istället vara i studion.

Yogaworkshop - Varför yoga?

Efter många års utövande vet jag att yoga fungerar. Jag har känt i min kropp vilka effekter det har, och jag har märkt i mitt sätt att förhålla mig till både mig själv och andra att yogan har en positiv påverkan. Men vad finns det egentligen för vetenskap bakom yoga och meditation? Och hur kommer det sig att yoga har de effekter det har? Under en förmiddag dyker vi in i ämnet och jag delar både min egen erfarenhet och vad forskningen visat. Vi kommer såklart yoga rent praktiskt en hel del också. Passar både dig som är van yogi och dig som aldrig yogat tidigare. 

När: 22:a september kl 9-12

Din investering: 350 kr (inklusive fika)

Yogadag- De fyra elementen 


En hel dag med yoga med utgångspunkt i de fyra elementen; Jord, Eld, Luft och Vatten.
I jordelementet hittar du grundning och tillfälle att landa in i dig själv. Eldelementet ger dig kraft och energi, glöd inifrån ditt innersta. Luftelementet tillåter prana (livskraften) att flöda genom hela dig och väcka platser djupt inom dig. Vattenelementet tillåter dig att utforska din kreativitet och att kliva utanför ramarna. Yogan är tänkt att passa alla nivåer, från nybörjare till mer vana yogis.


Dagen kommer vara upplagd som följer (tiderna är ungefära):
9.00 Välkomna. Info om dagen
9.10-10.30 Hitta hem, landa- Grundande yinyoga
10.45-11.30 Tänd din inre glöd- Globalyoga
11.30-13.00 Lunch på egen hand
13.00-13.45 Din superkraft- andetaget. Praktik och teori.
14.00-14.30 Meditation
14.30-15.00 Te och frukt
15.00-16.00 Liquid flow- Globalyoga

När: 12:e Oktober kl 8-16
Pris: 650 kr inklusive te och frukt

Lunchen står du själv för. Kyl och mikro finns att tillgå om du vill ta med dig mat. Annars kan du ta dig till centrala Färjestaden och äta eller hämta mat på de lokala restaurangerna.