Oljor

                                          Foto: Ulla Geertsen Elm

Både i min vardag och i min roll som yogalärare använder jag essentiella oljor dagligen på en mängd olika sätt och med olika syften. Jag fullkomligt älskar hur jag kan använda naturliga produkter utan kemikalier för att påverka mitt mående och min sinnesstämning både på kort och lång sikt. Jag har sedan en tid använt oljor både på yogaklasser, i massage, I min egen praktik och i mitt hem. En doft kan t ex ta mig in i den sinnesstämning som jag önskar fördjupa. Lavendel gör mig lugn och harmonisk och doften av pepparmint gör mig glasklar.

Rena och ekologiska produkter är viktiga för mig. Så när jag blandar mina oljor använder jag mig av ekologisk Jojobaoljan och eteriska oljor från Young living.

Jag hoppas du finner en favorit eller liksom jag använder dom alla. 


VILA

Innehåller ekologisk Jojobaoljan , e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Young living (lavendel, cederträ och Peace and Calming). Doften av lavendel och cederträ verkar lugnande och signalerar just vila ut till dina system. Dessa i kombination med oljeblandningen Peace and Calming ger en rogivande, avslappnande upplevelse.
Denna olja brukar jag själv använda på kvällen för att varva ner, gärna i kombination med stillsam yoga, eller när jag går och lägger mig för kvällen. Den kan med fördel kombineras med en mjuk rogivande nackmassage.


IMMUN-BOOST

Innehåller ekologisk Jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Young living (Thieves, Citron, Oregano). Thieves är en patentskyddad oljeblandning som har universitetstestas och är påvisat effektiv när det gäller att skapa ett stärkt immunsystem och en bättre hälsa. Citron är uppiggande och frisk och en kraftig antioxidant. Oregano stödjer immunsystemet och verkar antiseptiskt,

Denna olja använder jag flitigt framförallt under vinterhalvåret och i vabruari :). Jag rollar den på fötternas undersidor morgon och kväll när någon i familjen är hängig, eller om jag känner att det är något på gång hos mig själv.


ENERGI-KICK

Innehåller ekologisk jojobaolja, e-vitamin och riktigt fin eterisk olja från Young living (Pepparmint, Citron och Rosmarin). Pepparmint bidrar till fokus, svalka och ro. Rosmarin har en fräsch doft som kan återbygga skärpa vid mental trötthet. Citron är uppiggande och frisk.

Denna olja använder jag dagligen när energinivån sjunker och jag behöver fokusera/lyfta mitt sinne. Kan användas t ex på handleder, tinningar och hals för en uppiggande effekt. Applicera gärna i handflatorna och kupa över näsa och mun och andas in för en omedelbar energi-kick.

PRIS:
Glasflaska 10 ml med roll-on kork 100 kr

Glasflaska 30 ml med pumpkork/roll-on kork 200 kr

För beställning maila till mail@anayoga.nu
Jag postar gärna din beställning mot en fraktavgift
Betalning via faktura eller swish 


Om du själv önskar köpa eteriska oljor från Young Living kan du bli medlem via mig och få 24% rabatt 

hör av dig om du vill veta mer!! Eller gå direkt in på min YL-hemsida och bli medlem med mig som sponsor :)

https://www.myyl.com/anna-karlsson

Och du får mig som guide i oljedjungeln, så tveka inte att höra av dig om det är något du undrar kring oljor.

Anayoga Studio

Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250