Yoga

Personlig Yoga


Jag erbjuder PT-yoga för dig som vill skräddarsy yoga och få personlig coachning utifrån dina behov. Sessionerna byggs och anpassas efter dina behov och utifrån dina förutsättningar. Passar dig är helt ny på yoga såväl som för dig som yogat innan och vill fördjupa din praktik. För dig som har skador och begränsningar kan detta vara ett bra sätt att få hjälp hur yogan kan hjälpa och hur du kan anpassa. 

Du kan boka in en tid själv eller i par. Hör gärna av dig om du är intresserad så hittar vi en lösning.

Din Investering:

Enskild 600 kr/timme. Betala 1500 kr för tre tillfällen.

I par: 800 kr/timme


Dropin-klasser

Vila- Yin/restorative

En klass med fokus på återhämtning och stillhet. Först en del med yinyoga. Positioner för att arbeta med bindväv, leder och skelett. Positionerna hålls i 3-5 minuter. Ett sätt att släppa taget och möta det som dyker upp. Positionerna anpassas efter din kropp och dina förutsättningar. Den större delen av klassen dedikeras till vilan (restorative). Kroppen stöttas upp maximalt i olika positioner med syfte att du ska känna dig trygg att överlämna dig till vilan. Vi stannar i positionerna ca 10-20 minuter. 

Den här klassen är för dig som behöver återhämtning, tillfälle för stillhet och att bara vara utan prestation. Kanske har du mycket stress i ditt liv, kanske besväras du av sömnsvårigheter, ångest, oro eller nedstämdhet. Välkommen tillbaka hem till dig själv!

Klassen ligger på schemat och bokas här

Soft and Slow- mjuk yoga

En lugn klass med fokus på andning och närvaro. Mjuka flöden, andningsövningar och korta meditationer. Klassen avslutas med avslappning. Passar dig som vill ha ett långsammare tempo och tid att hitta in i positioner och flöden.
Perfekt för dig som är ny till yogan. Passar alla nivåer!

Klassen ligger på schemat och bokas här

Globalyoga

En blandning av tekniker från öst och väst anpassade efter 2000-talets människa. En klass med både mjukhet, kraft och stillhet. Andningsövningar, flödande/dynamiska yogasekvenser varvas med personliga intentioner och filosofiska teman. Varje klass avslutas med avslappning. Passar utmärkt för dig som önskar ha mer rörlighet, styrka och samtidigt lugn och återhämtning. Perfekt för dig som är ny till yogan, men passar såklart även vana yogis. 

Klassen ligger på schemat och bokas här


Yinyoga

En stillsam och meditativ yogaform där varje position hålls mellan 3-5 minuter. Vi använder oss av bolster och filtar för att stötta upp kroppen och underlätta total avspänning. Yinyoga arbetar in i dina djupaste lager av bindväv, skelett och ligament. Ger dig bland annat lugn, ökad rörlighet och smärtlindring. Passar alla nivåer.

Klassen ligger på schemat och bokas här


Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250