Yoga

Personlig Yoga


Jag erbjuder PT-yoga för dig som vill skräddarsy yoga och få personlig coachning utifrån dina behov. Sessionerna byggs och anpassas efter dina behov och utifrån dina förutsättningar. Passar dig är helt ny på yoga såväl som för dig som yogat innan och vill fördjupa din praktik. För dig som har skador och begränsningar kan detta vara ett bra sätt att få hjälp hur yogan kan hjälpa och hur du kan anpassa. 

Du kan boka in en tid själv eller i par. Hör gärna av dig om du är intresserad så hittar vi en lösning.

Din Investering:

Enskild 750 kr/timme. Betala 1900 kr för tre tillfällen.

I par: 1050 kr/timme


Dropin-klasser

 Soft flow 

En lugn yogaklass med fokus på andning och närvaro. Ett tillfälle att landa och hitta tillbaka till dig själv och din kropp. Under klassen utforskar vi mjuka flöden, andningsövningar, meditationer och positioner för hela dig. Klassen avslutas med en återhämtande avslappning. Lämnar dig mjukare, lugnare och återhämtad. Passar dig som vill ha ett långsammare tempo och tid att hitta in i positionerna och flödena och anpassa dem efter din kropps dagsform. Utmärkt för dig som lever en stressig vardag och behöver en stund att röra dig prestationslöst och tid att landa i kroppen och andetaget. 

Klassen ligger på schemat och bokas här

Globalyoga

En blandning av tekniker från öst och väst anpassade efter 2000-talets människa med fokus på hållbarhet och lekfullhet. En klass med både kraft, fokus och lekfullhet. Andningsövningar, flödande/dynamiska yogasekvenser varvas med personliga intentioner och filosofiska teman. Varje klass avslutas med avslappning. Passar utmärkt för dig som önskar ha mer rörlighet, styrka och samtidigt lugn och återhämtning. Passar alla nivåer då du själv kan anpassa efter din egen förmåga.

Klassen ligger på schemat och bokas här


Yinyoga

En stillsam och meditativ yogaform där fokus ligger på återhämtning både kroppsligt och mentalt. Varje position hålls mellan 3-7 minuter och vi använder oss av bolster (kuddar) och filtar för att stötta upp kroppen och underlätta total avspänning. Yinyoga arbetar in i dina djupaste lager av bindväv, skelett och ligament och ger dessa ny näring och återhämtning. Yinyoga kan ge dig bland annat lugn, ökad rörlighet, bättre hållning och smärtlindring och hjälp med sömnsvårigheter. Passar alla nivåer.

Klassen ligger på schemat och bokas här
Tack Ulla Gertsen Elm för foto.

Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250