Yoga

SUP-yoga i Kalmar start v 26

Det är med stor glädje som vi även i år i samarbete med Surfers SUP Öland/Kalmar, erbjuder SUP-yoga! Denna sommaren kommer klasserna hållas i Kalmar och utgångspunkten är Ängö. 

SUP-yoga är helt enkelt yoga på en SUP-bräda (stand up paddle board). Innan klassen går vi igenom grunderna i hur du paddlar och står på brädan, så du behöver inga som helst förkunskaper. Brädan är bred och stabil och passar utmärkt att yoga på. Vi paddlar gemensamt en bit i Kalmars kanaler till lämplig plats och lägger till på grunt vatten där du guidas genom en grundande yogasekvens utformad just för ändamålet. Yogan är för alla kroppar och även du som aldrig yogat kan vara med. Klassen är mjuk, långsam och olika positioner med fokus på balans, styrka och lugn varvas. Klassen avslutas med en liggande avslappning där du får tillfälle att bara njuta av naturen runt omkring dig och vaggas mjukt av de lätta vågorna.

Du bokar din plats via nedanstående länk, efter din bokning får du mer praktiskt information. Din bokning blir bindande efter betalning som krävs senast 24 timmar innan klasstart. 

Du betalar 300 kr och då ingår all utrustning. 

Personlig Yoga

- Boka under april/maj och betala endast 500 kr!


Jag erbjuder PT-yoga för dig som vill skräddarsy yoga och få personlig coachning utifrån dina behov. Sessionerna byggs och anpassas efter dina behov och utifrån dina förutsättningar. Passar dig är helt ny på yoga såväl som för dig som yogat innan och vill fördjupa din praktik. För dig som har skador och begränsningar kan detta vara ett bra sätt att få hjälp hur yogan kan hjälpa och hur du kan anpassa. 

Du kan boka in en tid själv eller i par. Hör gärna av dig om du är intresserad så hittar vi en lösning.

Din Investering:

Enskild 600 kr/timme. Betala 1500 kr för tre tillfällen.

I par: 800 kr/timme


Dropin-klasser

Soft and slow

En lugn yogaklass med fokus på andning och närvaro. Ett tillfälle att landa och hitta tillbaka till dig själv och din kropp. Mjuka flöden och positioner för hela dig i framför allt sittande, liggande och knästående, klassen avslutas med avslappning. Lämnar dig mjukare, lugnare och återhämtad.  Passar dig som vill ha ett långsammare tempo och tid att hitta in i positionerna och flödena och anpassa dem efter din kropps dagsform.

Klassen ligger på schemat och bokas här

Globalyoga

En blandning av tekniker från öst och väst anpassade efter 2000-talets människa med fokus på hållbarhet och lekfullhet. En klass med både mjukhet, kraft och stillhet. Andningsövningar, flödande/dynamiska yogasekvenser varvas med personliga intentioner och filosofiska teman. Varje klass avslutas med avslappning. Passar utmärkt för dig som önskar ha mer rörlighet, styrka och samtidigt lugn och återhämtning. Perfekt för dig som är ny till yogan, men passar såklart även vana yogis. 

Klassen ligger på schemat och bokas här


Yinyoga

En stillsam och meditativ yogaform där fokus ligger på återhämtning både kroppsligt och mentalt. Varje position hålls mellan 3-7 minuter och vi använder oss av bolster (kuddar) och filtar för att stötta upp kroppen och underlätta total avspänning. Yinyoga arbetar in i dina djupaste lager av bindväv, skelett och ligament och ger dessa ny näring och återhämtning. Ger dig bland annat lugn, ökad rörlighet, bättre hållning och smärtlindring. Passar alla nivåer.

Klassen ligger på schemat och bokas här


Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250