Sommaryoga på Talludden start v 26

Under sommaren bjudar jag in till Globalyoga utomhus på gräsområdet vid Talluddens strand. Platsen kan variera lite beroende på vinden för dagen. 

Klassen kommer bestå av enkla flöden för hela kroppen. Passar såväl nybörjare som vana yogis. Alla är välkomna!

Klassen kostar 50 kr, swishas eller betalas kontant på plats. Ingen bokning krävs, det är bara till att dyka upp. Ta med egen yogamatta eller stor handduk att vara på.

Inställt vid regn eller allt för kraftig vind. Uppdaterad status via Facebook.

Tid: Lördagar kl 9-10 (uppehåll v 30 och 32)

SUP (standup paddleboard) Yoga


I sommar, i samarbete med Surfcenter öland, kan du prova att yoga på vattnet! Redan nu öppet för bokning!

Vi kommer hålla till vid Talludden i Färjestaden och paddla ut en liten bit för att komma till en lugn plats med härlig utsikt :). Du behöver inte ha någon vana av vare sig SUP eller yoga. Du bör dock vara simkunnig. Yogan utförs på grunt vatten och du kan ha vanliga träningskläder. SUP-brädorna är mycket stabila och en härlig möjlighet att yoga på ett helt nytt sätt.

Klasserna kommer hållas måndagar och torsdagar kl 18.30-20.00. Exakta datum på bokningssidan. Pris 300 kr, inklusive all utrustning du behöver. 

Reservation för att vädret kommer styra om klasserna blir av eller ej.

Gravidyoga kurser

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. 

Kursen är upplagd på 8 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15

Priset för hela kursen är 1100 kr. Betalas innan kursstart.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar v 36.

Personlig Yoga

Jag erbjuder PT-yoga för dig som vill skräddarsy yoga och få personlig coachning utifrån dina behov. Sessionerna byggs och anpassas efter dina behov och utifrån dina förutsättningar. Passar dig är helt ny på yoga såväl som för dig som yogat innan och vill fördjupa din praktik. För dig som har skador och begränsningar kan detta vara ett bra sätt att få hjälp hur yogan kan hjälpa och hur du kan anpassa. 

Du kan boka in en tid själv eller i par. Hör gärna av dig om du är intresserad så hittar vi en lösning.

Din Investering:

Enskild 500 kr/timme. 

I par: 800 kr/timme


Senioryoga -Kurs på 5 tillfällen

Yoga speciellt anpassad för dig som är 60+. Mjuk yoga i lugnt tempo där du har gott om tid att hitta in i positionerna och hitta tekniken, samt anpassa efter just dina förutsättningar. Passar alla nivåer. Innehåller andningsövningar, liggande, sittande och stående positioner. Fokus på balans, inre styrka och vitalitet till hela kroppen. Varje klass avslutas med skön avslappning. Passar nybörjare och vana.

Hela kursen kostar 500 kr. Dropin-plats 150 kr/gång.

Onsdagar kl 10.30-11.30

Nästa kursstart v 36

För bokning följ länken nedan, eller hör av dig via mail/telefon/SMS:

Mamma+bebis-yoga 

Yoga för nyblivna mammor, med eller utan bebis (max 1 år gammal).

Här får du hjälp att hitta vägar att gå för att komma tillbaka till en stark kropp och ett lugnt sinne. 

Yogapositioner och andningsövningar med fokus på rörlighet och styrka anpassat den nyförlösta kroppen.

Alla deltagare får ett kompendie med övningar du kan utföra hemma mellan träffarna. Te och tilltugg finns om du vill dröja kvar en stund efter klassen. 

Vi träffas 5 onsdagar kl 9.30-10.15. Du betalar 400 kr.

Ny kursstart v 36

Soft and Slow- mjuk yoga

En lugn klass med fokus på andning och närvaro. Mjuka flöden, andningsövningar och korta meditationer. Klassen avslutas med avslappning. Passar dig som vill ha ett långsammare tempo och tid att hitta in i positioner och flöden.
Perfekt för dig som är ny till yogan. Passar alla nivåer!

Globalyoga

En blandning av tekniker från öst och väst anpassade efter 2000-talets människa. En klass med både mjukhet, kraft och stillhet. Andningsövningar, flödande/dynamiska yogasekvenser varvas med personliga intentioner och filosofiska teman. Varje klass avslutas med avslappning. Passar utmärkt för dig som önskar ha mer rörlighet, styrka och samtidigt lugn och återhämtning. Perfekt för dig som är ny till yogan, men passar såklart även vana yogis. 

 Familjeyoga/Barnyoga 

På ett lekfullt sätt utforskas yogans delar helt utan krav eller prestationstänk. Vi provar andningstekniker, olika yogapositioner och avslappning i olika former, samt koncentrationsövningar/meditation. Allt på barnens villkor.

Yoga ger barn bättre kroppskännedom, balans, styrka och koncentrationsförmåga. Samtidigt som det lär barnen att varva ner och kunna slappna av. I familjeyoga yogar barn och vuxen tillsammans, ett fint sätt att umgås och göra något värdefullt tillsammans.

ingen erfarenhet av yoga behövs.

Ingen pågående kurs just nu. Hör gärna av dig om intresse finns.

Yinyoga

En stillsam och meditativ yogaform där varje position hålls mellan 3-5 minuter. Vi använder oss av bolster och filtar för att stötta upp kroppen och underlätta total avspänning. Yinyoga arbetar in i dina djupaste lager av bindväv, skelett och ligament. Passar alla nivåer.

Betalning sker i samband med/innan första tillfället för hel kurs/PT-session. Kursavgift återbetalas enbart mot uppvisande av läkarintyg. Betald kurs/klippkort kan övertas av annan efter överenskommelse. 

Då deltagarantalet är få så spelar din medverkan stor roll, så jag är tacksam om du meddelar i förväg om du inte kan vara med vid något tillfälle, så finns möjlighet för någon annan att droppa in och yoga. Om du blir sjuk kan du ta igen det vid ett annat tillfälle.