Gravidyoga kurser

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. I kursavgiften ingår även ett nyreviderat kompendie med yoga att göra hemma mellan träffarna.

Kursen är upplagd på 8 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15

Priset för hela kursen är 1100 kr. Betalas innan kursstart.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar v 4 2020. Anmälan är öppen!

OBS! Om du anmäler dig innan 31/12 får du 100 kr rabatt

Personlig Yoga

Jag erbjuder PT-yoga för dig som vill skräddarsy yoga och få personlig coachning utifrån dina behov. Sessionerna byggs och anpassas efter dina behov och utifrån dina förutsättningar. Passar dig är helt ny på yoga såväl som för dig som yogat innan och vill fördjupa din praktik. För dig som har skador och begränsningar kan detta vara ett bra sätt att få hjälp hur yogan kan hjälpa och hur du kan anpassa. 

Du kan boka in en tid själv eller i par. Hör gärna av dig om du är intresserad så hittar vi en lösning.

Din Investering:

Enskild 600 kr/timme. Betala 1500 kr för tre tillfällen.

I par: 800 kr/timme


Senioryoga -Kurs på 5 tillfällen

Yoga speciellt anpassad för dig som är 60+. Mjuk yoga i lugnt tempo där du har gott om tid att hitta in i positionerna och hitta tekniken, samt anpassa efter just dina förutsättningar. Passar alla nivåer. Innehåller andningsövningar, liggande, sittande och stående positioner. Fokus på balans, inre styrka och vitalitet till hela kroppen. Varje klass avslutas med skön avslappning. Passar nybörjare och vana.

Hela kursen kostar 500 kr. 

Onsdagar kl 10.00-11.00

Nästa kursstart januari 2020

För bokning följ länken nedan, eller hör av dig via mail/telefon/SMS:

Mamma+bebis-yoga 

Yoga för nyblivna mammor, med eller utan bebis (max 1 år gammal).

Här får du hjälp att hitta vägar att gå för att komma tillbaka till en stark kropp och ett lugnt sinne. 

Yogapositioner och andningsövningar med fokus på rörlighet och styrka anpassat den nyförlösta kroppen.

Alla deltagare får ett kompendie med övningar du kan utföra hemma mellan träffarna. Te och tilltugg finns om du vill dröja kvar en stund efter klassen. 

Vi träffas 5 torsdagar kl 9.30-10.15. Du betalar 400 kr.

Ny kursstart v 4

Soft and Slow- mjuk yoga

En lugn klass med fokus på andning och närvaro. Mjuka flöden, andningsövningar och korta meditationer. Klassen avslutas med avslappning. Passar dig som vill ha ett långsammare tempo och tid att hitta in i positioner och flöden.
Perfekt för dig som är ny till yogan. Passar alla nivåer!

Globalyoga

En blandning av tekniker från öst och väst anpassade efter 2000-talets människa. En klass med både mjukhet, kraft och stillhet. Andningsövningar, flödande/dynamiska yogasekvenser varvas med personliga intentioner och filosofiska teman. Varje klass avslutas med avslappning. Passar utmärkt för dig som önskar ha mer rörlighet, styrka och samtidigt lugn och återhämtning. Perfekt för dig som är ny till yogan, men passar såklart även vana yogis. 

Yinyoga

En stillsam och meditativ yogaform där varje position hålls mellan 3-5 minuter. Vi använder oss av bolster och filtar för att stötta upp kroppen och underlätta total avspänning. Yinyoga arbetar in i dina djupaste lager av bindväv, skelett och ligament. Ger dig bland annat lugn, ökad rörlighet och smärtlindring. Passar alla nivåer.

Betalning sker i samband med/innan första tillfället för hel kurs/PT-session. Kursavgift återbetalas enbart mot uppvisande av läkarintyg. Betald kurs/klippkort kan övertas av annan efter överenskommelse. 

Då deltagarantalet är få så spelar din medverkan stor roll, så jag är tacksam om du meddelar i förväg om du inte kan vara med vid något tillfälle, så finns möjlighet för någon annan att droppa in och yoga. Om du blir sjuk kan du ta igen det vid ett annat tillfälle.