7:e April- Sköna söndag- en förmiddag för DIG

Under en förmiddag laddar vi batterierna och landar i nuet. För dig som behöver återhämtning och lugn (och vem behöver inte det :)). Yinyoga är en meditativ yogaform som fokuserar in till dina djupare lager. Här pysslar du om dig själv med stöd av bolster klossar och filtar för att kunna släppa taget och låta tyngdkraften göra jobbet. Att dela med sig av sina upplevelser (sharing) och sätta ord på dem kan vara otroligt utvecklande och spännande. När orden uttalas blir de verkliga och du kan ta ställning till om de är sanna eller inte. 

Vi startar dagen med en stillsam yinyogaklass, därefter gemensam fika och tid för reflektion och samtal. Därefter en yogastund till med meditation, mjuka flöden och fokus på andetaget. Avslutas med en längre avslappning. Passar både nybörjare som vana yogis.

Tid: 9-12

Din investering: 300 kr (inklusive fika)


Gravidyoga kurser

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. 

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar efter sommaren!

Personlig Yoga

Jag erbjuder PT-yoga för dig som vill skräddarsy yoga och få personlig coachning utifrån dina behov. Sessionerna byggs och anpassas efter dina behov och utifrån dina förutsättningar. Passar dig är helt ny på yoga såväl som för dig som yogat innan och vill fördjupa din praktik. För dig som har skador och begränsningar kan detta vara ett bra sätt att få hjälp hur yogan kan hjälpa och hur du kan anpassa. 

Du kan boka in en tid själv eller i par. Hör gärna av dig om du är intresserad så hittar vi en lösning.

Din Investering:

Enskild 500 kr/timme. 

I par: 800 kr/timme


Senioryoga 

Yoga speciellt anpassad för dig som är 60+. Mjuk yoga i lugnt tempo där du har gott om tid att hitta in i positionerna och hitta tekniken, samt anpassa efter just dina förutsättningar. Passar alla nivåer. Innehåller andningsövningar, liggande, sittande och stående positioner. Varje klass avslutas med skön avslappning. Passar nybörjare och vana.

Just nu! Boka fem tillfällen för 400 kr!

Obs! Alla pensionärer har 15% rabatt, gäller dropin och klippkort!

För bokning följ länken nedan, eller hör av dig via mail/telefon/SMS:

Mamma+bebis-yoga

Yoga för nyblivna mammor, med eller utan bebis (max 7 månader gammal).

Här får du hjälp att hitta vägar att gå för att komma tillbaka till en stark kropp och ett lugnt sinne. 

Yogapositioner och andningsövningar med fokus på rörlighet och styrka anpassat den nyförlösta kroppen.

Pris 100 kr/tillfälle.

Just nu! 5 tillfällen för 400 kr!

Soft and Slow- mjuk yoga

En lugn klass med fokus på andning och närvaro. Mjuka flöden, andningsövningar och korta meditationer. Klassen avslutas med avslappning. Passar dig som vill ha ett långsammare tempo och tid att hitta in i positioner och flöden.
Perfekt för dig som är ny till yogan. Passar alla nivåer!

Globalyoga

En blandning av tekniker från öst och väst anpassade efter 2000-talets människa. En klass med både mjukhet, kraft och stillhet. Andningsövningar, flödande/dynamiska yogasekvenser varvas med personliga intentioner och filosofiska teman. Varje klass avslutas med avslappning. Passar utmärkt för dig som önskar ha mer rörlighet, styrka och samtidigt lugn och återhämtning. Perfekt för dig som är ny till yogan, men passar såklart även vana yogis. 

 Familjeyoga/Barnyoga 

På ett lekfullt sätt utforskas yogans delar helt utan krav eller prestationstänk. Vi provar andningstekniker, olika yogapositioner och avslappning i olika former, samt koncentrationsövningar/meditation. Allt på barnens villkor.

Yoga ger barn bättre kroppskännedom, balans, styrka och koncentrationsförmåga. Samtidigt som det lär barnen att varva ner och kunna slappna av. I familjeyoga yogar barn och vuxen tillsammans, ett fint sätt att umgås och göra något värdefullt tillsammans.

ingen erfarenhet av yoga behövs.

Ingen pågående kurs just nu. Hör gärna av dig om intresse finns.

Yinyoga

En stillsam och meditativ yogaform där varje position hålls mellan 3-5 minuter. Vi använder oss av bolster och filtar för att stötta upp kroppen och underlätta total avspänning. Yinyoga arbetar in i dina djupaste lager av bindväv, skelett och ligament. Passar alla nivåer.

Betalning sker i samband med/innan första tillfället för hel kurs/PT-session. Kursavgift återbetalas enbart mot uppvisande av läkarintyg. Betald kurs/klippkort kan övertas av annan efter överenskommelse. 

Då deltagarantalet är få så spelar din medverkan stor roll, så jag är tacksam om du meddelar i förväg om du inte kan vara med vid något tillfälle, så finns möjlighet för någon annan att droppa in och yoga. Om du blir sjuk kan du ta igen det vid ett annat tillfälle.