Kurser

Yogakurs för nybörjare

Är du sugen på att testa om yoga är något för dig? Känner du att du vill lära dig mer om grunderna innan du testar en öppen yogaklass? Då är denna kurs för dig!

Under denna nybörjarkurs kommer vi bekanta oss med de vanligaste yogapositionerna i ett lugnt tempo så du hinner testa och ställa frågor. Detta gör det lättare för dig att hänga med på andra yogaklasser. Vi kommer även utforska olika andningstekniker som används inom yogan. Andning är ett sätt att fördjupa upplevelsen och olika andningstekniker kan ha olika syften, t ex att ge fokus eller avslappning. Som en bonus får du även ett kompendie med övningar som du kan fortsätta praktisera hemma, både mellan träffarna och efter kursen är avslutad.

Kursen hålls av Malin Holm Roos.

Ingen ytterligare kurs planerad i vår. 


Vardagsyoga

Detta är kursen för dig som kanske sitter still mycket på jobbet eller dig som tränar löpning/cykling/golf och vill bli mer medveten om din hållning och hur du rör dig. Vi kommer vrida och vända på yogapositioner som på olika sätt påverkar vår kropp genom aktivering eller förlängning. Detta för att utforska hur vi kan börja äga hela vårt rörelseomfång. Vi avslutar alla passen med avslappning. Inga förkunskaper krävs. Kursen är sex tillfällen och kursen hålls av Malin Holm Roos.

Detta ingår:

- 6 stycken 75min yogapass med olika teman samt andningsövningar/meditationer

- Mail efter varje tillfälle med info vad vi gått igenom för att själv kunna plocka guldkornen du kan använda dig av i din vardag i framtiden

När: Torsdagar 18.45-20.00 med start 2:a mars

Din investering: 950kr  

Klädsel: mjuka kläder du kan röra dig i

Boka HÄR


Anayoga studio

Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250