Kurser

Gravidyoga

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. I kursavgiften ingår även ett nyreviderat kompendie med yoga att göra hemma mellan träffarna.

Kursen är upplagd på 8 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15

Priset för hela kursen är 1100 kr. Betalas innan kursstart.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar v 4 2020. Anmälan är öppen!

OBS! Om du anmäler dig innan 31/12 får du 100 kr rabatt

Boka här

Senioryoga - 5 tillfällen

Yoga speciellt anpassad för dig som är 60+. Mjuk yoga i lugnt tempo där du har gott om tid att hitta in i positionerna och hitta tekniken, samt anpassa efter just dina förutsättningar. Passar alla nivåer. Innehåller andningsövningar, liggande, sittande och stående positioner. Fokus på balans, inre styrka och vitalitet till hela kroppen. Varje klass avslutas med skön avslappning. Passar nybörjare och vana.

Hela kursen kostar 500 kr. 

Torsdagar 9.30-10.30

Nästa kursstart mars 2020

Boka här

Mamma+bebis-yoga 

Yoga för nyblivna mammor, med eller utan bebis (max 1 år gammal).

Här får du hjälp att hitta vägar att gå för att komma tillbaka till en stark kropp och ett lugnt sinne. 

Yogapositioner och andningsövningar med fokus på rörlighet och styrka anpassat den nyförlösta kroppen.

Alla deltagare får ett kompendie med övningar du kan utföra hemma mellan träffarna. Te och tilltugg finns om du vill dröja kvar en stund efter klassen. 

Vi träffas 5 torsdagar kl 9.30-10.15. Du betalar 400 kr.

Ny kursstart v 3.

Boka här

PT-yoga i grupp

Vill du fördjupa din yogapraktik och få personlig feedback och stöd i yogans delar? Vill du bli mera DU och lära dig mer om hur du kan skapa mer utrymme/mellanrum i ditt liv? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig! Vare sig du är ny till yoga eller har praktiserat yoga ett tag passar detta för dig. Vi kommer gå tillbaka till grunderna och anpassa yogan efter vad just du behöver. Klasserna kommer innehålla både teori och praktik i form av positioner, flöden, andning och meditation. Du kommer också få med dig yoga och andningsövningar att utföra hemma mellan klasserna. Det kommer vara max 5 deltagare i gruppen.

Vi kommer ses fem tillfällen, måndagar kl 19-20. (uppehåll annandag påsk).

Din investering: 1500 kr (betalas innan kursstart och återbetalas enbart vid avbokning senast 24 h innan start)

Start vecka 13!


Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250