Kurser

Gravidyoga

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. I kursavgiften ingår även ett kompendie med yoga att göra hemma mellan träffarna.

Kursen är upplagd på 6 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15

Priset för hela kursen är 850 kr. Betalas innan kursstart. Avbokning av plats senast 48 timmar innan start för full återbetalning. Avbruten kurs återbetalas ej. Max 6 deltagare så vi kan hålla avstånden på klasserna. 

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar v 4 2021. Anmälan öppnar i mitten av december.

PT-yoga i grupp

Vill du fördjupa din yogapraktik och få personlig feedback och stöd i yogans delar? Vill du bli mera DU och lära dig mer om hur du kan skapa mer utrymme/mellanrum i ditt liv? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig! Vare sig du är ny till yoga eller har praktiserat yoga ett tag passar detta för dig. Vi kommer gå tillbaka till grunderna och anpassa yogan efter vad just du behöver. Klasserna kommer innehålla både teori och praktik i form av positioner, flöden, andning och meditation. Du kommer också få med dig yoga och andningsövningar att utföra hemma mellan klasserna. Det kommer vara max 5 deltagare i gruppen.

Vi kommer ses fem tillfällen, måndagar kl 19-20. 

Din investering: 1500 kr (betalas innan kursstart och återbetalas enbart vid avbokning senast 24 h innan start)

NY KURS TILL VÅREN 2021, PGA CORONA.


Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250