Kurser

Yogakurs Online

Välkommen till en yogakurs online! Denna kurs på 5 tillfällen riktar sig främst till nybörjare då den kommer vara i långsamt tempo och du kommer få lära dig endel om yogans grunder och tekniker. Vi testar på olika tekniker både för att hitta avslappning, styrka, balans och närvaro både i kropp och sinne. Du behöver inga redskap mer än en lugn plats att vara på, en internetuppkoppling med dator eller telefon att titta på, samt en yogamatta eller liknande. En vanlig filt kan vara skönt att ha under avslappningsdelen.
Denna kurs är tänkt att passa alla kroppar och om du har begränsningar pga skador eller annat kan du gärna höra av dig innan så kan jag ge alternativ som kan funka även för dig.
När du anmält dig får du en länk till klassen som sänds live digitalt. Klassen spelas in och du får den sedan på mail att kunna utöva under veckan som följer. Kursen betalas via swish senast dagen innan kursstart och då blir bokningen bindande och återbetalas ej. Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig direkt.

Du betalar 600 kr för 5 tillfällen, inklusive tillgång till varje klass i 7 dagar. 

Gravidyoga

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. I kursavgiften ingår även ett kompendie med yoga att göra hemma mellan träffarna.

Kursen är upplagd på 6 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15

Priset för hela kursen är 850 kr. Betalas innan kursstart. Avbokning av plats senast 48 timmar innan start för full återbetalning. Avbruten kurs återbetalas ej. Max 5 deltagare så vi kan hålla avstånden på klasserna. 

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs start hösten 2021.

Yogakurs- blir mera DU

Vill du fördjupa din yogapraktik och få personlig feedback och stöd i yogans delar? Vill du bli mera DU och lära dig mer om hur du kan skapa mer utrymme/mellanrum i ditt liv? Då är detta ett perfekt tillfälle för dig! Vare sig du är ny till yoga eller har praktiserat yoga ett tag passar detta för dig. Vi kommer gå tillbaka till grunderna och anpassa yogan efter vad just du behöver. Klasserna kommer innehålla både teori och praktik i form av positioner, flöden, andning och meditation. Du kommer också få med dig yoga, meditationer och andningsövningar att utföra hemma mellan klasserna. Det kommer vara max 5 deltagare i gruppen.

Vi kommer ses fem tillfällen, måndagar kl 19-20 

Din investering: 2000 kr (betalas innan kursstart och återbetalas enbart vid avbokning senast 24 h innan start, vid sjukdom kommer extra tillfällen att erbjudas ytterligare 2 måndagar framåt)

Kursstart 19/4 2021


Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250