Kurser

Mamma/baby yoga

Välkommen till en yogakurs för dig som är nybliven förälder och ditt lilla barn. Varje klass har liknande upplägg med fokus på att hitta tillbaka till dig själv och din kropp som nybliven förälder. Har du genomgått en graviditet så kan det kännas extra viktigt att just stärka upp och landa in i kroppen igen. Du får en stund att knyta an till ditt barn i mysig och rofylld miljö, öva på tålamod och koncentration, jobba med stärkande övningar för hela kroppen med fokus på mage/rygg och axlar, stretcha ut områden som ofta blir tighta när stor del av livet går ut på att bära ett barn i famnen, lära dig andas på ett avslappnande sätt. Och varje klass avslutas med en vila för dig och ditt barn. 

Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. Ditt barn bör vara ca 8 veckor till 8 månader gammalt. Om du vill börja tidigare rekommenderar jag dig att rådgöra med din barnmorska. 

Vi ses 5 torsdagar kl 9.30-10.15 med start v 45.

Din investering: 600 kr. 


Yoga från början- en kurs för nybörjare

Är du intresserad av att börja med yoga men liksom aldrig riktigt vågat testa? Kanske har du yogat tidigare men känner du du vill lära dig mer om grunderna. Då är denna kurs i yoga för DIG!
Under tre tillfällen får du lära dig mer om grunderna i yoga, andningsteknik och meditation. Du får tips på hur du kan anpassa yogan efter dina egna behov och personlig coaching när vi ses. Du får även ta del av inspelat material med en 20 min yogasession du kan utöva hemma hur ofta och hur länge du vill. Perfekt för att komma igång med daglig yoga hemma efter kursen.
Boka din plats för att komma igång och få verktygen att förbättra din hälsa med yoga.

Nästa kursstart Jan/feb 2022. Hör gärna av dig vid intresse.

 


Gravidyoga

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. I kursavgiften ingår även ett kompendie med yoga att göra hemma mellan träffarna.

Kursen är upplagd på 6 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15

Priset för hela kursen är 900 kr. Betalas i samband med bokning. Avbokning av plats senast 7 dagar innan start för full återbetalning. Avbruten kurs återbetalas ej. 

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar 25:e oktober

Boka här!
Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250