Kurser

Mamma/pappa-baby yoga

Välkommen till en yogakurs för dig som är nybliven förälder och ditt lilla barn. Varje klass har liknande upplägg med fokus på att hitta tillbaka till dig själv och din kropp som nybliven förälder. Har du genomgått en graviditet så kan det kännas extra viktigt att just stärka upp och landa in i kroppen igen. Du får en stund att knyta an till ditt barn i mysig och rofylld miljö, öva på tålamod och koncentration, jobba med stärkande övningar för hela kroppen med fokus på mage/rygg och axlar, stretcha ut områden som ofta blir tighta när stor del av livet går ut på att bära ett barn i famnen, lära dig andas på ett avslappnande sätt. Och varje klass avslutas med en vila för dig och ditt barn. 

Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. Ditt barn bör vara ca 8 veckor till 8 månader gammalt. Om du vill börja tidigare rekommenderar jag dig att rådgöra med din barnmorska. 

Vi ses 5 torsdagar kl 9.30-10.15 med start v 36.

Din investering: 500 kr. I priset ingår även en förinspelad kort yogaklass (ca 20 minuter) som du kan göra hur många gånger du vill hemma under kurstiden.

Yoga för nybörjare

Är du ny till yoga och skulle vilja lära dig mer om grunderna? Kanske har du ännu inte vågat dig in i en yogasal för du tänker att "du är nog för stel och stressad för yoga". Då är den här kursen något för dig! Personligen anser jag att alla som vill kan (och bör) yoga på ett eller annat sätt. Det ger så otroligt många fördelar i hur man mår, hanterar livets upp och nedgångar och låter kroppen få precis det den behöver. 

Mer information om innehåll och upplägg kommer men redan nu önskar jag din intresseanmälan.

Maila mig om du är sugen på att komma igång med yoga. Välkommen!

mail@anayoga.nu


Gravidyoga

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner och avslappning anpassade för den gravida kroppen. Allt på din kropps villkor och i ett lugnt och harmoniskt tempo. Fungerar under hela graviditeten. Ingen erfarenhet av yoga krävs. I kursavgiften ingår även ett kompendie med yoga att göra hemma mellan träffarna.

Kursen är upplagd på 6 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15

Priset för hela kursen är 850 kr. Betalas innan kursstart. Avbokning av plats senast 48 timmar innan start för full återbetalning. Avbruten kurs återbetalas ej. 

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs start v 36Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250