Kurser

Nybörjarkurs 

Är du sugen på att testa om yoga är något för dig? Känner du att du vill lära dig mer om grunderna innan du testar en öppen yogaklass? Under denna nybörjarkurs kommer vi bekanta oss med de vanligaste yogapositionerna i ett lugnt tempo så du hinner testa och ställa frågor. Detta gör det lättare för dig att hänga med på andra yogaklasser. Vi kommer även utforska olika andningstekniker som används inom yogan. Andning är ett sätt att fördjupa upplevelsen och olika andningstekniker kan ha olika syften, t ex att ge fokus eller avslappning. Ha på dig mjuka kläder du kan röra dig i, inga förkunskaper krävs. Kursen hålls av yogalärare Malin Holm Roos.


Kursen startar v 35. Torsdagar kl 17.30-18.30. Fem tillfällen.

Pris : 850 kr

Boka din plats innan midsommar och betala endast 700 kr! Och extra bonus till de tre första som bokar i form av en härlig yogamatta (värde ca 350 kr)!!

Boka härVintervila

En kurs för dig som önskar återhämtning och verktyg för att hantera vardagens brus. Kanske lider du av sömnbrist eller utmattning, hög stressnivå i livet eller bara behöver en stund för dig själv att landa i nuet. 

Under kursen kommer du få utforska olika tekniker inom yinyoga, restorative yoga, meditation och andning för att landa i dig själv och få en djup välgörande återhämtning för både kropp, sinne och själ. Du kommer även få möjlighet till reflektion över dina upplevelser tillsammans med gruppen (sharing).

Vi är en liten grupp och tryggheten är av största vikt för att du ska känna dig bekväm att vara dig själv fullt ut. Kursen hålls av Anna.

Vi träffas fem tillfällen och gruppen är den samma varje gång.

Måndagar kl 18.45-20.00 (start v 46)

Pris: 950 kr  

Bokning öppnar v 34


Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250