Kurser

Mamma/baby yoga

Välkommen till en yogakurs för dig som är nybliven förälder och ditt lilla barn. Varje klass har liknande upplägg med fokus på att hitta tillbaka till dig själv och din kropp som nybliven förälder. Har du genomgått en graviditet så kan det kännas extra viktigt att just stärka upp och landa in i kroppen igen. Du får en stund att knyta an till ditt barn i mysig och rofylld miljö, öva på tålamod och koncentration, jobba med stärkande övningar för hela kroppen med fokus på mage/rygg och axlar, stretcha ut områden som ofta blir tighta när stor del av livet går ut på att bära ett barn i famnen, lära dig andas på ett avslappnande sätt. Och varje klass avslutas med en vila för dig och ditt barn. 

Du behöver inte ha någon erfarenhet av yoga sedan tidigare. Ditt barn bör vara ca 8 veckor till 8 månader gammalt. Om du vill börja tidigare rekommenderar jag dig att rådgöra med din barnmorska. 

Vi ses 4 torsdagar kl 9.30-10.15 med start v 10. 

Din investering: 500 kr. 

Klasserna kommer sändas live digitalt för dig som inte har möjlighet att närvara på plats.Gravidyoga

Att yoga under graviditeten ger dig goda förutsättningar inför förlossningen och första tiden som nybliven mamma. Yoga bidrar till ökat välbefinnande under graviditeten både för dig som mamma och ditt barn i magen. Yogan är också en god förberedelse inför förlossningen då du får lära dig olika tekniker för att möta din förlossning på bästa sätt.

Under kursen ingår andningsövningar, yogapositioner, meditationer, reflektionsövningar och avslappning anpassade för den gravida och särskilt fokus finns på förlossningsförberedande yoga och känslohantering.

Du kan gå kursen under hela graviditeten och du får hjälp att anpassa yogan efter vilken trimester du är i. Du behöver inte ha erfarenhet av yoga.

I kursavgiften ingår en inspelad avslappning som du kan göra hemma hur ofta du vill.


Kursen är upplagd på 8 tillfällen. Måndagar kl 19-20.15 (uppehåll v 16).

Skulle du missa något tillfälle finns möjlighet att gå på valfri klass på ordinarie yogaschema i studion.


Priset för hela kursen är 1300 kr. 

Betalas i samband med bokning. Avbokning av plats senast 7 dagar innan start för full återbetalning. Avbruten kurs återbetalas ej.

När du gått en kurs i gravidyoga hos oss så får du även rabatt på kommande mamma/bebisyogakurser.

Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar.

mail@anayoga.nu

Nästa kurs startar 7:e Mars 2022 (uppehåll v 16)

Boka här!
Anayoga studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250