Kurser

Upplever du stress som påverkar dig negativt? Stress som satt sig i kroppen som smärta och stelhet. Kanske har stressen lett till att du sover dåligt och du sällan känner dig utvilad. Har du svårt att släppa tankarna som ständigt snurrar. Önskar du ta hand om dig själv på ett bättre sätt och känna dig mer till freds med ditt mående och dig själv? Vill du känna dig mer i harmoni, med ett inre lugn och med en kropp som är mjuk och avslappnad? Vill du må bättre och ha verktyg för att fortsätta ta hand om dig själv för att hålla livet ut både fysiskt, mentalt och själsligt? Då är denna nya kurs för DIG! 

Kursen består av 10 tillfällen där vi använder olika verktyg från yoga och ayurveda för att hitta balans i kropp sinne och själ. Det kommer bland annat vara enkla, mjuka flöden för att ge energi och mjuka upp stelheter, yinyoga för att ge näring till bindväven och det återhämtande delen av nervsystemet, andningsövningar för att sänka stress och bidra till balans, meditation av olika slag för att stilla sinnet och hjärnans aktivitet, djupavslappning med soundhealing.

Mellan träffarna kommer du även få uppgifter att jobba med hemma med syfte att skapa vanor som ger dig tillgång till ett mer balanserat sinne, kropp och mående. Du väljer själv hur mycket tid du lägger på detta hemma. Men det kan räcka med 5 minuter om dagen för att göra skillnad för ditt mående på sikt. 

Förutom klasserna i studion kommer du även få tillgång till en digital medlemssida där du hittar olika filmer med yogapass och övningar, föreläsningar om rutiner och vanor som främjar din hälsa, meditationer och avslappningar att lyssna på hemma. Allt material har du tillgång till under 4 månaders tid. Skulle du missa något tillfälle i kursen så hänvisas du till medlemssidan. Du som deltar i kursen blir även inbjuden till en sluten facebookgrupp där enbart kursens deltagare är med. Där kan du när som helst ställa frågor eller dela med dig av dina erfarenheter till övriga deltagare. I kursavgiften ingår även en fin anteckningsbok för reflektion.

Sagt om kursen av tidigare deltagare:

"Så fin kurs och upplevelse! Har gett mig flera nya insikter och verktyg för att få bättre balans i livet. Lyhörd kursledare och varm grupp"

"Jättebra! Så bra upplägg. Bra kunskap och jag har blivit så lugn inombords vid varje tillfälle"

"Har lagt till med flera rutiner, tips och råd i vardagen som vi gått igenom på kursen. Jag kan känna att jag är mer i nuet och känner mig lugnare inombords..."

Kursstart hösten 2024, med start vecka 37, Måndagar kl 18.30-20.00

Din investering 3500 kr

Anayoga studio

Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250