Kurser

Vintervila

En kurs för dig som önskar återhämtning och verktyg för att hantera vardagens brus. Kanske lider du av sömnbrist eller utmattning, hög stressnivå i livet eller bara behöver en stund för dig själv att landa i nuet. Under kursen kommer du få utforska olika tekniker inom yinyoga, restorative yoga, meditation, djupavslappning (yoga nidra), soundhealing och andning för att landa i dig själv och få en djup välgörande återhämtning för både kropp, sinne och själ. Som en extra bonus kommer du vid det sista tillfället få en specialklass med restorative yoga, eteriska oljor och varma stenar utlagda på kroppen- allt för att skapa en återhämtande och avslappnande stund. Du kommer även få möjlighet till reflektion över dina upplevelser tillsammans med gruppen (sharing), självklart är det frivilligt vad du delar med dig av och inte. Vi är en liten grupp och tryggheten är av största vikt för att du ska känna dig bekväm att vara dig själv fullt ut. 

Nästa kursstart november 2024Upplever du stress som påverkar dig negativt? Stress som satt sig i kroppen som smärta och stelhet. Kanske har stressen lett till att du sover dåligt och du sällan känner dig utvilad. Har du svårt att släppa tankarna som ständigt snurrar. Önskar du ta hand om dig själv på ett bättre sätt och känna dig mer till freds med ditt mående och dig själv? Vill du känna dig mer i harmoni, med ett inre lugn och med en kropp som är mjuk och avslappnad? Vill du må bättre och ha verktyg för att fortsätta ta hand om dig själv för att hålla livet ut både fysiskt, mentalt och själsligt? Då är denna nya kurs för DIG! 

Kursen kommer bestå av 8 tillfällen där vi använder olika verktyg från yoga och ayurveda för att hitta balans i kropp sinne och själ. Det kommer bland annat vara enkla, mjuka flöden för att ge energi och mjuka upp stelheter, yinyoga för att ge näring till bindväven och det återhämtande delen av nervsystemet, andningsövningar för att sänka stress och bidra till balans, meditation av olika slag för att stilla sinnet och hjärnans aktivitet, djupavslappning med soundhealing.

Mellan träffarna kommer du även få uppgifter att jobba med hemma med syfte att skapa vanor som ger dig tillgång till ett mer balanserat sinne, kropp och mående. Du väljer själv hur mycket tid du lägger på detta hemma. Men det kan räcka med 5 minuter om dagen för att göra skillnad för ditt mående på sikt. 

Förutom klasserna i studion kommer du även få tillgång till en digital medlemssida där du hittar olika filmer med yogapass och övningar, föreläsningar om rutiner och vanor som främjar din hälsa, meditationer och avslappningar att lyssna på hemma. Allt material har du tillgång till under 6 månaders tid. Skulle du missa något tillfälle i kursen så hänvisas du till medlemssidan. Du som deltar i kursen blir även inbjuden till en sluten facebookgrupp där enbart kursens deltagare är med. Där kan du när som helst ställa frågor eller dela med dig av dina erfarenheter till övriga deltagare. I kursavgiften ingår även en fin anteckningsbok för reflektion.

Kursstart 19/3 kl 17.30-18.40 (Obs! Vecka 18 ses vi istället måndagen kl 18.30 pga valborg)

Pris: 2800 kr.
inklusive bonusgåva i form av ett ayurvediskt kit för att komma igång med goda vanor (värde ca 200 kr)
Anayoga studio

Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250