Omdömen

PT-kund

"Jag fick mer än vad jag förväntade mig. Känner mig supergrym på yoga nu och vill bara träna ännu mer. Så har jag aldrig känt innan med träning. Gav supermycket att få privat träning! Känner att jag fått mycket teknik som jag aldrig skulle lärt mig på vanliga klasser. Men den allra största behållningen är att jag känner mig asbra på yoga och vill lära mig ännu mer. Så tusen tack! "

Deltagare Gravidyogakurs

" Med hjälp av fokus och andning klarade jag mig fram till 8 cm utan lustgas... Barnmorskan berömde mitt fokus och min koncentration under värkarna och nämnde att hon ser stora fördelar för de kvinnor som använder sig av yoga. Man är mycket lugnare och mer fokuserad.
 Jag klarade hela förlossningen utan annan smärtlindring än lustgas och det var min önskan. Upplever att yogan hjälpte mig att hålla lugnet, fokusera och hålla en jämn mental stämning☺️"

Deltagare

"Jag har alltid haft svårt att hitta ett sätt att närma mig yoga. Jag har känt mig lockad av det men också upplevt det som för seriöst på något flummigt sätt, ibland för påträngande och intimt. Anayogas motto är "Yoga för alla" och Anna och hennes klasser lever och andas det. På ett anspråkslöst och lättsamt sätt erbjuds yoga-övningar med ett fokus på vad som känns bra för de som deltar. Att alla yogar utifrån sina förutsättningar. Att det är ok att testa, ha skoj, skratta och misslyckas. Att yoga är på allvar men ändå inte. Det tycker jag är det bästa med Anayoga, utöver att man blir starkare och rörligare förstås."

Deltagare

"Jag har ett stillasittande jobb och sedan många år återkommande problem med nacke och axlar. I samma veva som jag bokade in ett naprapatbesök för att får hjälp såg jag av en tillfällighet Annas yoga-kurs och anmälde mig. Efter två gångers yoga var besvären borta och jag kunde avboka naprapattiden. Yoga hos Anna är en väl värd investering."

Deltagare

"Älskar verkligen att yoga för Anna! Att få ta ut mig och utmana både kroppen och psyket, för att sedan hamna i den mentala stillheten jag kommer till i slutet av passen, är verkligen helt underbart. Sedan att vi alla kan vara med på samma pass oavsett hur länge vi har yogat och att fokuset i passen ligger på att ha roligt och inte ta positionerna på för stort allvar! Fantastiskt!"

Anayoga Studio

Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250