Vem är jag?

Jag heter Anna Karlsson. Jag har under hela mitt vuxna liv sysslat med och undervisat olika typer av dans/gruppträning och fann yogan för snart 7 år sedan. Jag har utbildat mig till yogalärare inom Globalyoga (www.globalyoga.se) som är en dynamisk och lekfull yogaform med rötter både från österländsk och västerländsk tradition. En yogaform anpassad för oss som lever i 2000-talet med allt vad det innebär. Jag är också utbildad barnyogalärare via Yogaträdets utbildning. Har vidareutbildat mig inom anatomi/assistering, personlig yoga, yinyoga samt yoga för gravida och nyblivna mammor. För övrigt är jag också Distriktssköterska och har alltid varit mycket intresserad av friskvård och hälsa. Senaste intresset väcktes för massage av olika typer och är nyligen diplomerad i Regndroppstekniken, och snart även Hot stone massage.

Varför yoga?

Jag yogar för att hålla längre och helt enkelt må lite bättre varje dag. Yogan lär mig mer om mig själv och att se det som verkligen betyder något i livet. Mina klasser handlar om att ta hand om sig själv och lära känna sina egna personliga behov/utmaningar både fysiska och själsliga. 

Själv hittade jag till yogan via gruppträning på gym och när jag väl startat min yogaresa var jag biten och ville bara ha mer (och vill fortfarande). Jag har lärt mig att yoga och livet inte handlar så mycket om att GÖRA, utan om att VARA. Att vara i stunden och uppskatta de små sakerna. Yoga är för mig en väg mot lite mer välmående och närvaro- mer hälsa helt enkelt !

Mer yoga till alla! : )