Foto: Aleksandra Karlsson

 Vem är jag?

Jag heter Anna Karlsson. Så långt jag kan minnas har jag haft ett stort intresse för friskvård, hälsa och välmående på olika sätt. Detta intresse ledde mig tidigt in i gruppträning och gymvärlden och där fann jag så småningom yogan. Jag utbildade mig 2013 till yogalärare inom Globalyoga (www.globalyoga.se) som är en dynamisk och lekfull yogaform med rötter både från österländsk och västerländsk tradition. En yogaform anpassad för oss som lever i 2000-talet med allt vad det innebär. 

i min ständiga längtan efter mer kunskap har jag vidareutbildat mig inom anatomi/assistering, personlig yoga, yinyoga, restorative, barnyoga samt yoga för gravida och nyblivna mammor. Förutom yoga har jag även diplomerats i Regndroppsmassage och Hot stone massage. 

Varför yoga?

Jag yogar för att hålla längre och helt enkelt må lite bättre varje dag. Yogan lär mig mer om mig själv och att se det som verkligen betyder något i livet. Mina klasser handlar om att ta hand om sig själv och lära känna sina egna personliga behov/utmaningar både fysiska och själsliga. Min önskan är att du ska känna dig trygg i studion så du kan vara precis den du är och tillåta processen som yoga är att få ha sin gång.

Själv hittade jag till yogan via gruppträning på gym och när jag väl startat min yogaresa var jag biten och ville bara ha mer (och vill fortfarande). Jag har lärt mig att yoga och livet inte handlar så mycket om att GÖRA, utan om att VARA. Att vara i stunden och uppskatta de små sakerna. Yoga är för mig en väg mot lite mer välmående och närvaro- mer hälsa helt enkelt !

Mer yoga till alla! : )