Anna Karlsson

Grundare till Anayoga och huvudlärare i studion. Anna har ett brinnande intresse för friskvård, hälsa och välmående på olika sätt. Detta intresse ledde tidigt in i gruppträning och gymvärlden och där fann hon så småningom yogan. 2013 gick hon Globalyogas grundutbildning (100 timmar) (www.globalyoga.se) som är en dynamisk och lekfull yogaform med rötter både från österländsk och västerländsk tradition. En yogaform anpassad för oss som lever i 2000-talet med allt vad det innebär. 

Efter det följde flera vidareutbildningar inom anatomi/assistering (50+50 h), personlig yoga (50 h), yinyoga (50+40 h), restorative yoga (40 h), barnyoga (40 h) samt yoga för gravida och nyblivna mammor (50 h+ 100 h). Förutom yoga har Anna även diplomerats i Regndroppsmassage och Hot stone massage.

Varför yogar du?

Jag yogar för att hålla längre och helt enkelt må lite bättre varje dag, både fysiskt och mentalt. Yogan lär mig mer om mig själv och att se det som verkligen betyder något i livet. Jag har genomgått tre graviditeter och under de sista två hade jag yogan som verktyg att ta till både för att lindra en trött kropp och att få en stunds egentid och närvaro i kroppen. Då jag märkte vilken otrolig skillnad yogan gjorde både under graviditet, förlossning och tiden efter önskar jag att alla mammor får ta del av den skatt som yogan verkligen är.  Mina klasser handlar om att ta hand om sig själv och få ett andrum i vardagens brus. Att lära känna sin egen kropp och lyssna till vad DU längtar efter just för stunden. 


Sofia Hasselbom

Utbildad i yinyoga under våren 2021 för Magdalena Mecweld. Diplomerad i regndroppsmassage, hot stone massage, änglamassage och Reiki steg 1. 

Varför yogar du?
Yogan för mig är ett redskap för att vara här och nu och en möjlighet att ta mig tid att lyssna till min kropps signaler när allt annat i livet går väldigt fort. Jag vill förmedla att yoga inte behöver vara så komplicerat, allvarligt eller ens ta så lång tid. Yoga är för alla!Maria Bergqvist

Utövat yoga under flera år, till en början som ett komplement till övrig träning.

Utbildad våren -21, 100 hr Yin Yoga training YACEP med huvudlärare Juliette Sneijder som praktiserat yin med Bernie Clark och Paulie Zink. 

Varför yogar du?

Yogan har under åren kommit att få en allt större betydelse, inte bara för kroppen utan även för sinnet och själen, främst via yinyogan. Det var först när alla tre bitar, body, mind and soul, föll på plats som jag verkligen på djupet förstod och kände vilken betydelse och vilka fördelar som yogan har i vardagen och i livet som helhet.  Mitt fokus som yinyogalärare är det intuitiva, meditativa, att öppna upp och lyssna inåt och komma bort från krav och prestation. Under mina klasser bjuds du in att landa, slappna av och möta din kropp och ditt sinne med självmedkänsla. 

"We don´t use our body to get into a pose, we use the pose to get into our body" -Bernie Clark


Malin Holm Roos

Malin har utövat yoga i drygt tio år och utbildade sig till yogalärare under hösten -21. Utbildningen var en 200h Somatic Flow med läraren Veronica Jäderlund i Stockholm. Det är en yogaform som är flödande och som fokuserar på att alla kroppar inte ser likadana ut. Det viktiga är inte hur det ser ut utan hur det känns i den egna kroppen.

Varför yogar du?

Jag yogar både för att träna rörlighet men även för kroppsmedvetenheten, där jag verkligen kan fokusera på HUR jag rör min kropp. Under graviditeter och andra prövande tider har yogan gett mig verktyg jag haft stor nytta av, som exempelvis andningsövningar och meditation. Nu vill jag kunna sprida dessa kunskaper vidare.


Maria Forni

Maria är yoga lärare och TOTUM kroppsterapeut, utbildad i Sverige och på Bali. Sedan 2018 har hon varit verksam på studios i Skåne och vidare hållit en hel del klasser på retreat och på vackra platser ute i naturen. Med training i yin yoga och vinyasa flow undervisar hon gärna en kombination av yin och yang samt mjuka flöden där det ges möjlighet att stanna upp och känna in på ett djupare plan. "Kroppen ger oss hela tiden information och har alla svar vi behöver för att finna och bibehålla balans. Jag inspireras mycket av naturen och traditionell kinesisk medicin och filosofi är ofta en utgångspunkt i klasser såväl som när jag ger behandlingar. " Karin Carlén

Karin Carlén jobbar idag som massör, hon har alltid varit intresserad av hälsa och välmående. Med en önskan att hjälpa andra människor till ett friskare liv genom att se till hela människan. Hon har ett holistiskt synsätt där individen står i centrum, vid önskemål blandar hon den svenska klassiska massagen med energihealing. Detta är en lugn avslappnande massage som även går på djupet, denna massage avslutas med healing och måste meddelas vid bokning. Tack vare hennes uppväxt till viss del utomlands har hon fått erfarenheter av olika sätt att främja sitt välmående och vet att det är viktigt att komma i balans i sin vardag.

Karin är certifierad massör via branschrådet svensk massage 2022.