Behandlingar

Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.

Här tillåts du att verkligen slappna av och låta själen få flyta bort och vila en stund. Rogivande musik och tystnad gör att du kan sjunka djupare inåt och få lyssna till kroppen och ditt inre utan krav eller prestation. En verklig gåva till dig själv...
Regndroppsmassagen är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor som appliceras på ryggen och under fotsulorna. Vitaflex tekniken samt fjäderlätta strykningar tillsammans med de ekologiska eteriska oljorna ger en optimal behandling. Oljorna masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Är även välgörande för rygg och nackbesvär. De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att självläka. De kan även gynna utrensning av slaggprodukter som samlas i kroppen. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för känslomässig läkning. Vi arbetar med oljor av högsta kvalitét från Young Living. 

Vi rekommenderar dig att göra 2-3 behandlingar under ca 2 veckors tid för bästa möjliga effekt.

Se priser

Boka tidÄnglamassage


Änglamassage är en mjuk och djupt avslappnande massage som görs med mycket långsamma och behagliga strykningar. Den är lugnande för kropp och själ och passar därför extra bra för dig som behöver gå ner i varv. Healing ingår som en del i massagen samt budskap från änglakorten om du önskar det.

Se priser

Bokas via telefon/SMS till Sofia- 0709690613


Hot stone massage

Hot stone-massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön. Här används enbart Young Livings fina ekologiska produkter.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Se Priser

Boka tidReiki

Reiki är en japansk teknik för stressreducering och avslappning , som också gynnar läkningsprocesserna i kroppen. Du som kund ligger påklädd på massagebänken och bäddas in i en skön mjuk filt. Behandlingen innehåller handpåläggning över din kropp i ett lugnt och behagligt tempo. Reiki hjälper till att få energin i din kropp att flöda och löser upp blockeringar.

Pris: Just nu "prova på pris" 350 kr (ca 60 min) då Sofia som utför behandlingen nyligen avslutat steg 1

Bokas via telefon/SMS till Sofia- 0709690613TOTUM kroppsterapi

Allt vi är med om i livet gör intryck på oss och påverkar kroppen på ett eller annat sätt. Kroppsterapi en djupgående och frigörande behandlingsform som ser till kroppen och sinnet som helhet. Behandlingen kan beskrivas som en vaggande massage och kombinerar flera tekniker såsom akupressur och zonterapi. Passar utmärkt för dig som har en fysisk smärta, något som tynger dig emotionellt eller om du helt enkelt bara längtar efter en stunds avkoppling.  

Pris: 75 min  850 kr

Boka tid

Klassisk massage

Svensk klassiska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar samt töjningar. Den svenska klassiska massagen mjukar upp dina spända muskler och tänjer bindväven. Den ökar blodcirkulationen och även välbefinnandet.

Se Priser

Boka tidHolistisk massage

Holistisk energimassage är en mycket djupgående och avslappnade massage som avslutas eller blandas med energigivande healing just för att få det bästa resultatet och en helhetskänsla.

Se Priser

Boka tid


Anayoga Studio

 Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

0704598250