Massage


Regndroppsmassage

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.

Här tillåts du att verkligen slappna av och låta själen få flyta bort och vila en stund. Rogivande musik och tystnad gör att du kan sjunka djupare inåt och få lyssna till kroppen och ditt inre utan krav eller prestation. En verklig gåva till dig själv...
Regndroppsmassagen är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor som appliceras på ryggen och under fotsulorna. Vitaflex tekniken samt fjäderlätta strykningar tillsammans med de ekologiska eteriska oljorna ger en optimal behandling. Oljorna masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Är även välgörande för rygg och nackbesvär. De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att självläka. De kan även gynna utrensning av slaggprodukter som samlas i kroppen. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för känslomässig läkning. Vi arbetar med oljor av högsta kvalitét från Young Living. 

Vi rekommenderar dig att göra 2-3 behandlingar under ca 2 veckors tid för bästa möjliga effekt.

Se priser

Boka tidHot stone massage

Hot stone-massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön. Här används enbart Young Livings fina ekologiska produkter.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Se Priser

Boka tidKlassisk massage

Svensk klassiska massagen är djupgående och läkande. Musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar samt töjningar. Den svenska klassiska massagen mjukar upp dina spända muskler och tänjer bindväven. Den ökar blodcirkulationen och även välbefinnandet.

Se Priser

Boka tid

Holistisk massage

Holistisk massage är en mycket djupgående och avslappnade massage som blandas med klassisk massage och lymfmassage just för att få det bästa resultatet och en helhetskänsla. 

Se Priser

Boka tid

Lymfmassage

Lymfmassage är en lugn och mjuk form av massage som passar alla, speciellt om du har svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.
Massagen består av strykningar i lymfflödets riktning och med grepp som löser fibroser och ärrbildning. Tillsammans med djupandning, avslappning och värme ger massagen bäst resultat, därför ges den på en värmande madrass.
Det är vanligt med ansamling av vätska och förtätad vävnad kring exempelvis ärr, på låren, invid armhålor och bäcken.
Syftet med lymfmassagen är att förbättra flödet i lymfsystemet, minska svullna områden och att lösa upp stagnationer så att lymfvätskan kan flöda fritt.
Massagen är effektiv och får fart på flödet i systemet. För bästa resultat bör du få 3-5 lymfmassage med en veckas mellanrum.

Se priser

Boka tid


Anayoga Studio

 Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

0704598250