Behandlingar

Regndroppsmassage- just nu till elevpris tom 31/12!

Regndroppsmassage är en mjuk & varsam behandling som ändå är mycket effektiv för flera olika problem genom kraften i terapeutisk eteriska oljor dvs. läkande örter och växter.

Här tillåts du att verkligen slappna av och låta själen få flyta bort och vila en stund. Rogivande musik och tystnad gör att du kan sjunka djupare inåt och få lyssna till kroppen och ditt inre utan krav eller prestation. En verklig gåva till dig själv...
Regndroppsmassagen är en kombination av lätt beröring och massage med kraften i eteriska oljor som appliceras på ryggen och under fotsulorna. Vitaflex tekniken samt fjäderlätta strykningar tillsammans med de ekologiska eteriska oljorna ger en optimal behandling. Oljorna masseras sedan in på ryggen, därefter får du en värmeinpackning. Behandlingen stimulerar kroppens egna nervimpulser till hjärnan och ger ökad nervbalansering, stärker immunförsvaret och hjälper dig att slappna av i muskler och leder. Är även välgörande för rygg och nackbesvär. De eteriska oljorna har en stärkande effekt på immunförsvaret och hjälper kroppen att självläka. De kan även gynna utrensning av slaggprodukter som samlas i kroppen. Eftersom de eteriska oljorna även verkar på känslocentrum (limbiska systemet) i hjärnan via doftsinnet, är behandlingen också välgörande för att avhjälpa stress, oro och för känslomässig läkning. Jag arbetar med oljor av högsta kvalitét från Young Living. 

Behandling är ca 60-75 min och priset är 750 kr.  Paketpris på 3 behandlingar- 2000 kr. Rekommendation är att göra 2-3 behandlingar under en 2 veckors period för bästa effekt.

Du bokar din tid via SMS/telefon/mail: 0704598250, mail@anayoga.nu. Hör av dig så lämnar jag förslag på tider.

Under oktober, november och december kommer fåtal tider finnas att boka till reducerat pris (60-75 min för 500 kr). 

Ordinarie pris gäller efter nyår.

Hot stone Massage- nu till elevpris tom 31/12!

Hot stone-massage är en helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen. Värmen i kombination med eteriska oljor gör att man kan komma längre in i muskeln, utan att den upplevs som hårdhänt. Därmed kan massagen ändå upplevas som behagligt avslappnande och skön. Här används enbart Young Livings fina ekologiska produkter.

Massagen främjar harmoni och ett positivt energiflöde, den ger ett avslappnat meditativt tillstånd och en behaglig känsla av lugn. Stenarna som används är svart, släta bassaltstenar/lavastenar. Massagen ökar blod- och lymfcirkulationen samt stimulerar cellförnyelsen. Den är djupt avslappnande, minskar stress, är renande och ger ny kraft och energi!

Ordinarie pris för helkroppsbehandling är 700 kr.

Under oktober, november och december kommer tider finnas att boka till reducerat pris ( helkropp 60 min för 500 kr). 

Ordinarie pris gäller efter nyår.

Du bokar din tid via SMS/telefon/mail: 0704598250, mail@anayoga.nu. Hör av dig så lämnar jag förslag på tider.