Workshops/Event


Äntligen är det återigen dags för en heldag att mötas på mattan! Denna dag kommer handla om DIG! Du kommer få utforska olika tekniker för att bli mera DU, och komma i närmre kontakt med din kärna, din essens och innersta längtan. Det kommer vara en dag för att fylla på med energi och hitta ny riktning inför våren och sommaren som kommer.

Dagen kommer bland annat innehålla:

-kallbad och bastu

-energigivande frukost och eftermiddagsfika

-Yinyoga med Reiki (healing) och efterföljande budskap från änglakorten

-Chakrayoga med eteriska oljor- workshop. Du får med dig provflaskor av alla 7 oljorna vi använder under klassen. Under workshopen får du lära dig mer om chakrasystemet och vilka obalanser du själv kanske bär på, och hur du kan balansera dina chakran. Med hjälp av eteriska oljor får du ytterligare en dimension till yoga/meditation. Oljorna är utvalda att balansera dina 7 chakran. Workshopen består till större delen av praktik i form av mjuk yoga, meditation och andningsövningar. 

-Yoga Nidra med klangskålar

-Goodiebag med några av mina favoriter från Young Living (ekologiskt, giftfritt och naturligt), erbjudanden och annat smått och gott.

-Lunch på egen hand

Tider för dagen är 8.00-17.00

Avbokningsvillkor: 

Bokning blir bindande i samband med betalning. Avbokning senast 14 dagar innan för återbetalning, bokningsavgift 300 kr återbetalas ej. Vid sjukdom kan platsen överlåtas till annan. 


Anayoga Studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250