Workshops/Event

Sköna söndag

Yoga för DIG

Under en förmiddag laddar vi batterierna och landar i nuet. För dig som behöver återhämtning och lugn (och vem behöver inte det och kanske en nystart inför hösten. Yinyoga är en meditativ yogaform som fokuserar in till dina djupare lager. Här pysslar du om dig själv med stöd av bolster klossar och filtar för att kunna släppa taget och låta tyngdkraften göra jobbet. Restorative yoga är en ännu mer djupgående avslappning där positionerna hålls ca 10-15 minuter. Här får du tillfälle att överlämna dig till vilan och kropp och sinne får chans till läkning.Vi startar dagen med en yinyogaklass med fokus på hjärtat för att öppna upp sinnet, därefter gemensam fika och tid för egen reflektion och samtal. Därefter en restorative yogaklass som glider över i en yoga nidra (Yogisk sömn) för att släppa taget om allt du inte vill ta med dig in i kommande höst. Passar både nybörjare som vana yogis.

Under fikan kommer Sofia finnas tillgänglig om du önskar ett budskap från Änglakorten :)

Att använda sig av änglakort är ett sätt att ta del av budskap från änglarna. De talar till oss genom korten och via vår intuition. En änglakortlek innehåller ca 45 kort med vackra bilder och budskap. Änglarna är kraftfulla, visa och kärleksfulla budbärare som kan hjälpa oss på alla områden i livet. De skyddar och vägleder oss, samt inspirerar oss till handling.

Under söndagen finns möjlighet att gå undan en stund och tillsammans med Sofia dra ett eller fler kort utifrån en specifik fråga eller bara se vilket budskap som kommer. Budskapen som kommer är enbart positiva och stöttande. Det som sägs stannar givetvis mellan er.

När: söndag 25:e oktober

Din investering: 350 kr (liten fika ingår)

Yinyoga workshop 

Välkommen att dyka djupare in i yinyogans underbara värld! Under två timmar får du både praktisera yoga, ställa frågor och få tips och idéer hur du kan hitta dina yinpositioner och stötta upp kroppen. Du kommer få en inblick i vad meridiansystemet är och hur vi använder det i yogan. Den här workshopen är för dig som vill lära dig mer för att få ut mer av klasserna du går på eller/och din egen yinyogapraktik hemma. 

När: Söndag 8:e november kl 15-17

Din investering: 250 kr

OBS! Max 7 deltagare.

Chakrayoga med eteriska oljor

Välkommen till en yogaklass utöver det vanliga. Vi praktiserar utifrån de sju olika chakrana (energicentren) i kroppen och tillsammans med yogan lägger vi till en eterisk olja för det där lilla extra. Yogan kommer vara dynamisk med enkla flöden och positioner som kan anpassas för alla kroppar. Inge erfarenhet av yoga behövs för att vara med. Oljan kan förstärka upplevelsen och också påverka de energiområdena vi fokuserar på under klassen. Bonus är såklart att det kommer dofta ljuvligt i hela salen Vi kommer också ha en stund att prata om de olika chakrana och om oljorna vi använder. Efter klassen får du också med dig 7 stycken 2 ml provförpackningar på de oljor vi använt.
Din investering: 350 kr (inkl. oljor) 

När: Torsdag 12:e november kl 18-20


Anayoga Studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250