Workshops/Event

Sköna söndag

Yoga för DIG

Under en förmiddag laddar vi batterierna och landar i nuet. För dig som behöver återhämtning och lugn (och vem behöver inte det och kanske en nystart inför hösten. Yinyoga är en meditativ yogaform som fokuserar in till dina djupare lager. Här pysslar du om dig själv med stöd av bolster klossar och filtar för att kunna släppa taget och låta tyngdkraften göra jobbet. Restorative yoga är en ännu mer djupgående avslappning där positionerna hålls ca 10-15 minuter. Här får du tillfälle att överlämna dig till vilan och kropp och sinne får chans till läkning.Vi startar dagen med en yinyogaklass med fokus på hjärtat för att öppna upp sinnet, därefter gemensam fika och tid för egen reflektion och samtal. Därefter en restorative yogaklass som glider över i en yoga nidra (Yogisk sömn) för att släppa taget om allt du inte vill ta med dig in i kommande höst. Passar både nybörjare som vana yogis.

Under fikan kommer Sofia finnas tillgänglig om du önskar ett budskap från Änglakorten :)

Att använda sig av änglakort är ett sätt att ta del av budskap från änglarna. De talar till oss genom korten och via vår intuition. En änglakortlek innehåller ca 45 kort med vackra bilder och budskap. Änglarna är kraftfulla, visa och kärleksfulla budbärare som kan hjälpa oss på alla områden i livet. De skyddar och vägleder oss, samt inspirerar oss till handling.

Under söndagen finns möjlighet att gå undan en stund och tillsammans med Sofia dra ett eller fler kort utifrån en specifik fråga eller bara se vilket budskap som kommer. Budskapen som kommer är enbart positiva och stöttande. Det som sägs stannar givetvis mellan er.

När: söndag 25:e oktober

Din investering: 350 kr (liten fika ingår)


Anayoga Studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250