Workshops/Event

Välkommen till en unik klass då du både får vila och återhämtning genom restorativeyoga samtidigt som du får ta del av Reiki healing. Restorativeyoga har en djupt avstressande effekt då den bidrar till att nervsystemet får lugn och kroppen får stöd fullt ut genom kuddar, filtar och klossar. Du guidas in i olika avkopplande positioner där du sedan får vila i stillhet. I bakgrunden hörs enbart olika ljud såsom klangskål och rainmaker vars vibrationer också bidrar till lugn och att spänningar i kroppen kan släppa. Under klassen går Sofia runt och ger Reiki till deltagarna. Reiki är en form av healing som utförs genom att behandlaren lägger sina händer på eller ovanför olika kroppsdelar. Reiki är djupt avslappnade och kan bidra till lindring av t ex smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Kombinationen av Restorative och Reiki kan bidra till en djup mental stillhet.

Nästa tillfälle till hösten 2023


Välkommen till en workshop med fokus på andetaget!
Andetaget med all sin kraft som du ju alltid bär med dig!
Vid detta tillfälle får du en djupare förståelse för andningens betydelse för ditt mående, och hur du med hjälp av andetaget kan påverka alla dina system.
Vi blandar teori med praktik och du får bland annat tid att lära dig mer om och praktisera flera kraftfulla andningsövningar, lära dig mer om det naturliga andetaget och hur man andas "rätt".Workshopen hålls av Anna.

  Nästa tillfälle till hösten 2023Morgonyoga med frukost söndag 9:e Juli 8.30-10.30

Välkommen att starta dagen i min trädgård (i snäckstrandsområdet, Färjestaden) med mjuk inkännande yoga och efterföljande frukost.

Vi yogar i trädgården med solen, vinden och fågelkvitter som bakgrundsmelodi. En skön start för hela din kropp och du får både landa in i dig själv i stillhet och röra på kroppen utifrån dina förutsättningar just denna dag. Yogan passar både dig som är nybörjare och van. Yogamatta och filt finns att låna. Ta gärna en varm tröja till avslappningen. 

Efter ca 75 minuter yoga intar vi en härlig näringsrik och energiboostande frukost tillsammans. 

Pris 250 kr (inklusive en stadig frukost). 

Ange i bokningen om du önskar någon form av specialkost. Du får besked om adress via mail en vecka innan. 


Onsdagen den 26:e Juli kl 8.00-13.00

Välkommen till en förmiddag att landa och grunda dig mitt i den varma sommaren. I Studions svalka vilar vi i yinyoga och Restorativeyoga, landar i meditation och flödar i mjuk yoga. Du får en härlig frukostbuffé och dessutom en workshop med temat - hur du kan nå ett bättre mående med kunskap från Ayurveda. 

Schemat för dagen är preliminärt och kan komma att justeras:

8.00 Morgonritual- En bra start på dagen med bland annat yoga och meditation med ayurvediska inslag.

9.30 Frukostbuffé  med ayurvediska toner

10.30 Workshop- Hur kan jag använda ayurvedans lärdomar i min vardag för bättre hälsa? Lär känna dig själv och dina behov utifrån det ayurvediska synsättet. Och lär dig hur du kan anpassa din livsstil utifrån din person. Du får dessutom med dig en eterisk olja anpassad efter din person enligt ayurvedan. 

11.30-13.00 Yin/Restorative yoga - Balansera din inre eld

Din investering: 850 kr 

Betalning sker i samband med bokning. Avbokning senast 7 dagar innan för full återbetalning. 200 kr återbetalas ej (administrativ avgift). Det går bra att betala med epassi, välj då betala på plats och genomför betalningen i epassiappen. 

Auyrveda eller kunskapen om livet, är en mångtusenårig tradition som lär oss mer om hur vi kan må bättre, förebygga ohälsa och sjukdom, genom att anpassa vårt leverne utifrån våra egna individuella behov. Enligt auyrveda vill kroppen hela tiden sträva mot balans och när vi är i obalans mår vi inte helt hundra. Så om vi kan justera och balansera innan det går för långt kan vi undvika framtida ohälsa, men också komma tillrätta med de symtom vi redan har. I auyrveda menar man att vi och allt omkring oss består av de fem elementen, jord, eld, luft, vatten och rymd. Elementen ingår i det som kallas doshor. Det finns tre doshor; Vata, Pitta och Kapha. Dessa påverkar sin omgivning med olika kvalitéer, såsom t ex hetta, snabbhet, tyngd, lätthet mm. Och alltså får vi olika kvalitéer både fysisk och mentalt beroende på vilken dosha som är dominant hos just dig.

I denna workshop får du genomföra ett enkelt test för att ta reda på vilken sammansättning du har av de olika dochorna, samt hur du kan identifiera ev obalans och åtgärda detta.


Anayoga Studio

Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250