Workshops/Event

Välkommen till en unik klass då du både får vila och återhämtning genom restorativeyoga samtidigt som du får ta del av Reiki healing. Restorativeyoga har en djupt avstressande effekt då den bidrar till att nervsystemet får lugn och kroppen får stöd fullt ut genom kuddar, filtar och klossar. Du guidas in i olika avkopplande positioner där du sedan får vila i stillhet. I bakgrunden hörs enbart olika ljud såsom klangskål och rainmaker vars vibrationer också bidrar till lugn och att spänningar i kroppen kan släppa. Under klassen går Sofia runt och ger Reiki till deltagarna. Reiki är en form av healing som utförs genom att behandlaren lägger sina händer på eller ovanför olika kroppsdelar. Reiki är djupt avslappnade och kan bidra till lindring av t ex smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Kombinationen av Restorative och Reiki kan bidra till en djup mental stillhet, ett fint sätt att vila i juletid . Klassen har enbart 6 platser.

Din investering: 300 kr. 

När:  Torsdag 22/12 kl 18.30-20.00

Boka HÄR


Välkommen till en stund att släppa det gångna året och sätta en ny riktning för 2023. Under två timmar får du möjlighet att vara i dig själv och lyssna in dina önskningar och behov. 

Klassen inleds med meditation i rörelse- en mjuk och repetitiv yoga där kroppen får flöda fritt och spänningar och tidigare erfarenheter kan frigöras. Yogan hjälper dig att släppa det som varit och mjuka upp både kropp och sinne för det som är. 

Därefter landar vi in i återhämtande yoga (Restorative yoga) med stillhet och möjlighet att lyssna in vad sinnet och kroppen vill förmedla. Vi landar i vibrationer från klangskål och andra ljud för att bjuda in ytterligare en dimension av release. Även doft från eteriska oljor sprids i rummet med syfte att ge dig en klarare blick inåt och släppa det som varit. 

Slutligen bjuds du in att formulera din Sankalpa- din intention för kommande år. I en djupavslappning (yoga nidra) förankrar du den i ditt sinne och hjärta som en mjuk påminnelse om vad du innerst inne vet att du är i behov av.

När: Söndagen den 8:e januari kl 15-17

Din investering: 200 kr.

Boka HÄR


Anayoga Studio

Storgatan 20, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250