Workshops/Event

Sköna söndag

Yoga för DIG

Under en förmiddag laddar vi batterierna och landar i nuet. För dig som behöver återhämtning och lugn (och vem behöver inte det och kanske en nystart inför hösten. Yinyoga är en meditativ yogaform som fokuserar in till dina djupare lager. Här pysslar du om dig själv med stöd av bolster klossar och filtar för att kunna släppa taget och låta tyngdkraften göra jobbet. Restorative yoga är en ännu mer djupgående avslappning där positionerna hålls ca 10-15 minuter. Här får du tillfälle att överlämna dig till vilan och kropp och sinne får chans till läkning.Vi startar dagen med en yinyogaklass med fokus på hjärtat för att öppna upp sinnet, därefter gemensam fika och tid för egen reflektion och samtal. Därefter en restorative yogaklass som glider över i en yoga nidra (Yogisk sömn) för att släppa taget om allt du inte vill ta med dig in i kommande höst. Passar både nybörjare som vana yogis.

Under fikan kommer Sofia finnas tillgänglig om du önskar ett budskap från Änglakorten :)

Att använda sig av änglakort är ett sätt att ta del av budskap från änglarna. De talar till oss genom korten och via vår intuition. En änglakortlek innehåller ca 45 kort med vackra bilder och budskap. Änglarna är kraftfulla, visa och kärleksfulla budbärare som kan hjälpa oss på alla områden i livet. De skyddar och vägleder oss, samt inspirerar oss till handling.

Under söndagen finns möjlighet att gå undan en stund och tillsammans med Sofia dra ett eller fler kort utifrån en specifik fråga eller bara se vilket budskap som kommer. Budskapen som kommer är enbart positiva och stöttande. Det som sägs stannar givetvis mellan er.

Tid: 16:e augusti kl 9-12

Din investering: 300 kr (liten fika ingår)

Yogaretreat- Omstart 28-29 augusti

Ett dygn att bli mera DU

För mig är yoga och meditation alltid en återställare, ett sätt att komma tillbaka till mig själv. All annan tid samlar jag på mig tankar, erfarenheter och görande som både sätter sig i kroppen och sinnet. Genom yoga och meditation kan jag släppa allt detta och bli mera jag igen.

Därför bjuder jag nu in till 24 timmar med yoga, meditation, avslappning och tid att bara vara så att du kan bli lite mera Du inför hösten som kommer.

Vi håller till på Stora Frögården som ligger precis vid vattnet. Vi är nära naturen och om vädret tillåter kommer vissa av klasserna att hållas utomhus.

Under dygnet ingår del i dubbelrum (alternativt enkelrum) med egen dusch och toalett, all mat (middag, frukost, lunch och lätta mellanmål) exkl. dryck vid middagen , och alla yoga-klasser.

Schemat kommer i stort se ut som följer, ev med små justeringar:

Fredag

15.00 Välkommen! Incheckning och liten fika.

15.30-16.30 Yoga- Landa. En mjuk flödande klass för att landa i kroppen och andetaget. 

17.00 Gemensam middag

18.00-19.30 Egentid, kvällsdopp, möjlighet att boka massage 30 min med varma stenar (specialpris: 300 kr, ordinarie pris 450 kr).

20.00-21.00 Yin/restorativ yoga- Släpp taget. En stillsam yogastund med yinyoga som glider över i djupavslappning för möjlighet att vila totalt. Avslutas med yoga nidra (yogisk sömn) som tar dig djupare in till dig själv och ditt högre medvetande.

Lördag

7.30-8.15 Morgonmeditation (om vädret tillåter vid stranden).

8.30-9.30 Frukost

10.30-11.30 Globalyoga- öppna ditt hjärta. Mjuk, flödande yoga med fokus på att öppna upp ditt inre för nya möjligheter, nya perspektiv och vetskapen att allt är möjligt! 

12-13 Gemensam lunch

13.30-15.00 Yinyoga med gong och klang. Bara vara. Under yogan får vi njuta av klangskålarnas magiska toner. Avslutas med en lång gongavslappning där du får bada i havet av gongens klang. 

15.00-15.30 Avslut och liten fika.


Pris:

1900 kr per person del i dubbelrum (100 kr i enkelrumstillägg) exkl. lakan (kan hyras för 120 kr på plats).


obs! 
De 10 första som bokar får en goodiebag med produkter från bland annat young living!!

(betalas i samband med bokning, bokningen är bindande)

Självklart ser vi till att hålla avstånden och rummet vi yogar i är rymligt! Om du skulle bli sjuk så går det att avboka senast 24 timmar innan start!

Jag behöver din bokning senast den 14/8 .

Boka din plats via mail. Skriv om du behöver någon specialkost och om du önskar dubbelrum eller enkelrum. Meddela även om du önskar boka massage, finns bara ett fåtal tider.

mail@anayoga.nu

Hoppas vi ses!!Anayoga Studio

Industrigatan 6, Färjestaden

mail@anayoga.nu

070-4598250