Specialklasser

Sound healing - En stund för dig att landa i kropp och själ till tonerna av vacker sång och helande frekvenser från kristallskålar och andra instrument.

Musikens höga vibrationer har en förmåga att ta kroppen tillbaka till sin naturliga rytm där du kan känna dig balanserad och harmonisk.

En sound meditation är en unik inre resa där du får du lägga dig ner med kuddar och filtar och fylla på med härlig energi.

Jag som håller sound healingen heter Fincha Carter och jag är utbildad sound healer, socionom och doula. Mer information om mig hittar ni på: https://www.finchacarter.com/

Nästa tillfälle hösten 2024Välkommen till en unik klass då du både får vila och återhämtning genom restorativeyoga samtidigt som du får ta del av Reiki healing. Restorativeyoga har en djupt avstressande effekt då den bidrar till att nervsystemet får lugn och kroppen får stöd fullt ut genom kuddar, filtar och klossar. Du guidas in i olika avkopplande positioner där du sedan får vila i stillhet. I bakgrunden hörs enbart olika ljud såsom klangskål och rainmaker vars vibrationer också bidrar till lugn och att spänningar i kroppen kan släppa. Under klassen går Sofia runt och ger Reiki till deltagarna. Reiki är en form av healing som utförs genom att behandlaren lägger sina händer på eller ovanför olika kroppsdelar. Reiki är djupt avslappnade och kan bidra till lindring av t ex smärta och stress, ångest och fysiska och mentala spänningar. Reiki arbetar med kroppens naturliga läkningsprocesser och fyller på energiförrådet. Kombinationen av Restorative och Reiki kan bidra till en djup mental stillhet.

Nästa tillfälle hösten 2024.